Κωνσταντέλιας: Κάνει ξανά τη διαφορά! (video)

Λένε ότι οι μεγάλοι παίκτες, φαίνονται στα μεγάλα ματς. Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, αν και σε ηλικία μόλις 21 ετών, είναι στα πρόθυρα του μεγαλείου, με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Με τα «μαγικά» του στα τρία συνεχόμενα ντέρμπι της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο νεαρός διεθνής άσος, έκανε ξανά τη διαφορά μετά από ένα διαστημα αποχής από τα γκολ, ελπίζοντας σε άλλη μία καθοριστική

εμφάνιση, στο ματς – τίτλου απέναντι στον Άρη (20:00, Novasports Prime).

Μέχρι τα τρία συνεχή ντέρμπι της Τούμπας, ο Κωνσταντέλιας, είχε συμμετοχή μόνο σε ένα γκολ του ΠΑΟΚ στα πλέι – οφ, στο 2-2 εκτός έδρας απέναντι στην ΑΕΚ. Επίσης, είχε πετύχει το τελευταίο του γκολ στο πρωτάθλημα στις 28 Φεβρουαρίου απέναντι στον Πανσερραϊκό!

Τις τελευταίες εβδομάδες, όμως ο 21χρονος βρήκε ξανά τον καλό του εαυτό και μαζί του ανέβηκε όλος ο ΠΑΟΚ.

Ξεκίνημα στο δραματικό 3-2 επί της ΑΕΚ, στις 28 Απριλίου, όπου πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ της ομάδας του, ανοίγοντας τον δρόμο για την ανατροπή – θρίλερ με Σάστρε στο τέλος.

Στις 12 Μαΐου, στο ματς με τον Ολυμπιακό, βοήθησε τον ΠΑΟΚ να σφραγίσει τη νίκη, δίνοντας την ασίστ για το 2-0 στον Ζίβκοβιτς.

Κόντρα στον Παναθηναϊκό, τρεις μέρες αργότερα, «σέρβιρε» στο 37′ το 1-0 για τον Τάισον, στο ξεκίνημα του θριαμβευτικού 4-1.

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ, περιμένουν απόψε, ακόμα μία, μεγάλη εμφάνιση από τον Κωνσταντέλια, που έχει την ευκαιρία να γράψει για πάντα το όνομά του στην ιστορία του κλαμπ που τον ανέδειξε.

Δείτε τι έκανε ο «Ντέλιας» στα τρία τελευταία ντέρμπι, στο video του Novasports.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα