Ο Λουτσέσκου έκανε τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ εκκλησία!

Το μεγάλο του στοίχημα αυτό ήταν για τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Οι ισορροπίες στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ. Ο Ρουμάνος πέρασε δύσκολα, αλλά στο τέλος πρέπει να κάνουμε ταμείο. Και ο Ρουμάνος πήρε άριστα 10 και με τόνο!

Από το Sportime διαβάσατε όλο το χρόνο τις δυσκολίες που είχε ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Τα μούτρα που έκανε ο Κωνσταντέλιας όταν έβλεπε τον Μουργκ να παίζει στη θέση του σε κρίσιμα παιχνίδια. Τα νεύρα του Αντρίγια Ζίβκοβιτς όταν έκανε… χώρο για να παίζει ο φορμαρισμένος Ντεσπόντοφ.

Και άλλα πολλά. Ο Σβάαμπ με τον Οζντόεφ, για παράδειγμα.

Ο Λουτσέσκου είχε ένα συγκεκριμένο πλάνο από το πρώτο επίσημο παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Από αυτό δεν παρέκλινε ποτέ. Ένα τελευταίο παιχνίδι έμεινε, αυτό κόντρα στον Άρη (20:00, Novasports). Ασφαλώς και έχει και σε αυτό τα αγωνιστικά του διλήμματα. Το αποτέλεσμα θα κρίνει έναν τίτλο. Αλλά το αν τελικά διαχειρίστηκε ορθά το ρόστερ του δεν χρειάζεται να περιμένουμε το αποψινό για να το κρίνουμε.

Το παρακάτω παράδειγμα αρκεί: O ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό έδωσε… μόλις το 57ο παιχνίδι του για φέτος, ξεκινώντας από τις 27 Ιουλίου με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ. Και όμως ακόμη και σε αυτόν τον αγώνα ο Ραζβάν Λουτσέσκου έμεινε πιστός στη φερόμενη «διαχείριση» παικτών, αποδυτηρίων. Έξω ο Σάστρε, μέσα ο Οτο. Έξω ο «Ντέλιας» των δύο γκολ και μία ασίστ με ΑΕΚ, μέσα ο Μουργκ. Εξω ο MVP της φετινής χρονιάς, Ζίβκοβιτς μέσα ο Ντεσπόντοφ. Έξω η ήρεμη δύναμη ονόματι Σβάαμπ, μέσα ο Οζντόεφ!

Μεγάλο ρίσκο μια και αγωνιστικά η μοναδική επιλογή που του βγήκε ήταν του Οτο. Φάνηκε πως η ομάδα «άρπαξε» μόλις μπήκαν Κωνσταντέλιας, Ζίβκοβιτς. Αμετανόητα ταγμένος στο my way ο Λουτσέσκου… Respect από όλους τους παίκτες του…

ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα