Τσικίνιο για Ιωαννίδη: «Είναι δυνατός, σκοράρει και έχει πολλή ποιότητα!»

Συνέντευξη παραχώρησε ο Τσικίνιο στα πορτογαλικά ΜΜΕ και ανέλυσε διάφορα θέματα που αφορούν τόσο το ελληνικό πρωτάθλημα, όσο και την Ευρώπη. Ο Πορτογάλος χαφ αναφέρθηκε στον ρέφερι του τελικού για το Europa Conference League, Αρτούρ Ντίας.

«Είναι πάντα καλό να βλέπουμε Πορτογάλους στις πιο καλές διοργανώσεις. Είναι

ένα δείγμα αναγνώρισης της δουλειάς μας. Εφόσον επελέγη θεωρώ ότι αυτό έγινε για την ποιότητα και την καλή δουλειά του. Είμαι χαρούμενος που θα υπάρχει και άλλος ένας Πορτογάλος στο ματς. Μακάρι όλα να πάνε πολύ καλά. Εάν είναι εφικτό να μην έχουμε και λάθη σε βάρος της ομάδας του Ολυμπιακού, της ομάδας μας. Τα λάθη είναι μέρος του παιχνιδιού αλλά ελπίζω να δούμε έναν μεγάλο τελικό», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής σχολίασε τις επιδόσεις του Νταβίντ Κάρμο: «είναι ένας αμυντικός που παίζει σε πολύ υψηλό επίπεδο. Είμαι σίγουρος ότι θα έχει λαμπρό μέλλον».

Τέλος ο Τσικίνιο αποθέωσε τον Φώτη Ιωαννίδη του Παναθηναϊκού και στάθηκε στο τί θα προσφέρει η μεγραφή του Έλληνα φορ στην Σπόρτινγκ εφόσον προχωρήσει η υπόθεση: «έπαιξα μαζί του μόνο μία φορά αλλά έδειξε ότι κάνει διαφορά. Είναι δυνατός, σκοράρει και έχει πολλή ποιότητα. Δεν αμφιβάλλω ότι θα είναι μία προσθήκη που θα δώσει παραπάνω αξία και αγωνιστική βοήθεια στη Σπόρτινγκ (εννοεί βέβαια εφόσον κλείσει εκεί)».

Keywords
Τυχαία Θέματα