Άρης – ΠΑΟΚ: Δοκιμές τέλος – Επιστρέφουν (όλοι) οι βασικοί!

Ο Άρης θα κατέβει με την καλή του 11άδα κόντρα στον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι που θα κρίνει τον πρωταθλητή στο «Βικελίδης» το βράδυ της Κυριακής (20.00, Novasports Prime). Αυτοί είναι οι σίγουροι για το αρχικό σχήμα.

Στη Λαμία ο Άκης Μάντζιος είχε λόγους και μηδέν ρίσκο για να κάνει αλλαγές στην 11άδα του Άρη. Και στην τελική δεν θα του έλεγε

και κανείς το παραμικρό. Φατόρε, Φεράρι, Ρόουζ, Χουτεσιώτης έπαιξαν βασικοί, χωρίς να ακουστεί το παραμικρό. Πλέον δύο παιχνίδια απομένουν για το τέλος της χρονιάς, αμφότερα «τελικοί».

Πρώτα ο ΠΑΟΚ στο «Βικελίδης» και μετά ο Παναθηναϊκός στο Πανθεσσαλικό, με διαφορά έξι ημερών οι δύο «τελικοί». Γιατί ως τελικό αντιμετωπίζει ο Άρης το σημερινό παιχνίδι, τόσο διοίκηση, ποδοσφαιριστές, όσο και οι οπαδοί της ομάδας. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, δεν τον παίρνει τον Έλληνα τεχνικό για άλλο… rotation. Μπορεί να δήλωσε οτι δεν τον ενδιαφέρει ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα, αλλά δεν είναι αλήθεια. Μάλλον είναι η μισή. Δεν τον ενδιαφέρει ποιος θα το πάρει, αλλά τον ενδιαφέρει όπως και όλον τον οργανισμό, ποιος να μην τον πάρει. Και αυτός είναι ο ΠΑΟΚ.

Οπότε κανονική 11άδα και στα δύο τελευταία παιχνίδια και πειράματα τέλος. Κουέστα, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μοντόγια, Οντουμπάτζο, Νταρίντα, Ζουλ, Σουλεϊμάνοφ, Μορόν είναι οι 9. Ψάξτε τον 11. Ανάμεσα σε Ζαμόρα και Σαβέριο η μια θέση που είναι ανοιχτή και η άλλη στην μεσαία γραμμή με τον Βερστράτε και τον Μανού Γκαρθία να την διεκδικούν.

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα