Άρης – ΠΑΟΚ: Στο «πόδι» η Αστυνομία – Ενισχύσεις από όλη τη Βόρεια Ελλάδα!

Συναγερμός και επιφυλακή στη Θεσσαλονίκη. Με έξτρα αστυνομική δύναμη τα μέτρα για το Άρης – ΠΑΟΚ στο «Βικελίδης». «Άδειασαν» τα αστυνομικά τμήματα της υπόλοιπης Μακεδονίας!

Μέρες… ΔΕΘ θυμίζει η Θεσσαλονίκη! Από χθες η Αστυνομία είναι alert ενόψει του Άρης – ΠΑΟΚ στο «Βικελίδης» που θα κρίνει το πρωτάθλημα της Super League.

Αστυνομικές

πηγές εκφράζουν φόβους ακόμα και για μεγαλης έκτασης επεισοδια πριν το παιχνίδι των δύο ομάδων στο Χαριλάου, γι’ αυτό και τα μέτρα είναι από το Σαββατο κιόλας, αυξημένα προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν παρατράγουδα, πριν κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά του ντέρμπι!

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες τις τελευταίες ώρες, η Αστυνομια έχει ενισχυθεί με έξτρα δυνάμεις από όλες τις γύρω πόλεις! Δεν είναι υπερβολή οτι αρκετά αστυνομικά τμήματα σε περιοχές κοντα στη Θεσσαλονίκη υπολειτουργούν και έχουν μείνει με προσωπικό ασφαλείας, προκριμένου να «βγει» χωρίς προβλήματα το Άρης – ΠΑΟΚ.

Από το πρωί αστυνομικοι ακόμα και με πολιτκή περιβολή ελέγχουν κεντρικούς δρόμους της πόλης.  Να σημειωθεί οτι παρά την απαγόρευση της Αστυνομίας για οργανωμένες συγκεντρώσεις, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ετοιμάζουν συγκέντρωση στην περιοχή της Καμάρας και πορεία μέχρι το «Μακεδονία Παλλάς» όπου θα καταλύσει η αποστολή.

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα