Super League: Βγαίνει ο πρωταθλητής στο Άρης – ΠΑΟΚ! Ελπίζει ακόμα η ΑΕΚ – Για την 3η θέση το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός!

Μετά από 35 αγώνες στη Super League, είναι η ώρα να μάθουμε στην 36η αγωνιστική, δηλαδή στη 10η των playoffs τον πρωταθλητή, που θα βγει από το ΆρηςΠΑΟΚ.

Άρης και ΠΑΟΚ λοιπόν συγκρούονται στο κατάμεστο «Κλ. Βικελίδης» (20:00, Novasports

Prime), με δύο συγκεκριμένους και ξεκάθαρους στόχος.

Αρχικά οι γηπεδούχοι θέλουν είτε να νικήσουν, είτε να πάρουν την ισοπαλία για να κόψουν από τον «Δικέφαλο του Βορρά» το φετινό πρωτάθλημα.

Την ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ θέλει να ολοκληρώσει μία τρομερή χρονιά, με όλες τις ομάδες να παλεύουν για το τρόπαιο, ως πρωταθλητής.

Φυσικά η ΑΕΚ που υποδέχεται τη Λαμία στην OPAP Arena (20:00, Cosmote Sport 1HD), έχει τεράστιο ενδιαφέρον στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Αφού αν δεν επικρατήσει ο ΠΑΟΚ, μπορεί αυτόματα με νίκη στην έδρα της, που είναι και το πιο πιθανό, να περάσει μπροστά και να πάρει εκείνη τελικώς τον τίτλο.

Super League: Μάχη για την 3η θέση στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός!

Τεράστιο ενδιαφέρον έχει φυσικά και το ντέρμπι των «αιωνίων», εκεί που ο Παναθηναϊκός με τον Χρήστο Κόντη πλέον στον πάγκο του, υποδέχεται τον Ολυμπιακό (20:00, Cosmote Sport 2HD), με τις δύο ομάδες να διεκδικούν την τρίτη θέση.

Ο Ολυμπιακός βολεύεται και με την ισοπαλία, ωστόσο η φυγή του Φατίχ Τερίμ, έχει σίγουρα αλλάξει την κατάσταση στα αποδυτήρια, αρκετοί παίκτες έχουν ενεργοποιηθεί ξανά και πλέον η ψυχολογία είναι τελείως διαφορετική.

Βέβαια οι «ερυθρόλευκοι» είναι αυτή τη στιγμή η πιο φορμαρισμένη ομάδα στη Super League και ετοιμάζεται παράλληλα για τον Conference League.

Μπορεί και οι δύο ομάδες είτε μέσα από το Κύπελλο ο Παναθηναϊκός, είτε μέσα από το Conference ο Ολυμπιακός, να έχουν τη δεύτερη ευκαιρία τους αν βρεθούν στην τέταρτη θέση που δεν οδηγεί στην Ευρώπη, αλλά σίγουρα καμία δε θέλει αυτό το έξτρα άγχος.

Δείτε τη βαθμολογία της Super League:

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα