Τσέλσι-Μπόρνμουθ 2-1: Περιμένοντας τη Σίτι για την έξοδο στο Europa (highlights)

Στην τελευταία αγωνιστική του αγγλικοί πρωταθλήματος, η Τσέλσι υποδέχθηκε και κέρδισε με 2-1 την Μπόρνμουθ.

Με ένα απίθανο ντεμαράζ στο τέλος της σεζόν, η Τσέλσι κατάφερε να τερματίσει στην έκτη θέση της Premier League και να εξασφαλίσει την είσοδό της στο UEFA Europa League της επόμενης σεζόν, αν η Μάντσεστερ Σίτι κερδίσει την Γιουνάιτεντ στον τελικό του FA Cup.

Καϊσέδο και Στέρλινγκ οι σκόρερ για την ομάδα του Μαουρίσιο Ποκετίνο, αμφότεροι με εντυπωσιακό τρόπο. Μείωσε η ομάδα του Άντονι Ιραόλα με αυτογκόλ του Μπαντιασίλ.

Το ματς

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού, οι φίλοι των “Βασιλικών Μπλε” ανέβασαν ένα υπέροχο πανό στον Τιάγκο Σίλβα. Ο βραζιλιάνος αμυντικός αποχωρεί από τον σύλλογο ύστερα από 5 χρόνια παρουσίας, με τους οπαδούς της Τσέλσι να μην ξεχνούν την προσφορά του.

Η Τσέλσι προηγήθηκε στο 17′ με το απίθανο τέρμα του Μόισες Καϊσέδο. Οι γηπεδούχοι βγήκαν σε αντιπίθεση, ο Γκάλαχερ έκανε την κάθετη στον Τζάκσον, αλλά ο Νέτο πρόλαβε να κάνει το τάκλιν. Η μπάλα κατέληξε στο Κολομβιανό μέσο, ο οποίος, παρότι πίσω από την σέντρα, δοκίμασε το σουτ, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα της Μπόρνμουθ. Το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, με τις δύο ομάδες να βρίσκουν δίχτυα. Αρχικά, ο Στέρλινγκ έκανε εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια, απέφυγε τον αντίπαλό του και νίκησε τον Νέτο για το 2-0 των γηπεδούχων. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση. Ο Κέρκεζ έκανε το γέμισμα στην περιοχή, ο Ουνάλ υποδέχθηκε και σούταρε, με την μπάλα να χτυπάει στον Μπασντιασίλ και να καταλήγει στα δίχτυα του Πέτροβιτς. Η Premier League χρέωσε το τέρμα σαν αυτογκόλ του Γάλλου αμυντικού.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν κι άλλες ευκαιρίες μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης.

Τσέλσι (Ποκετίνο): Πέτροβιτς, Τσαλόμπα, Σίλβα, Μπαντιασίλ, Κουκουρέγια, Καϊσέδο (65′ Ουγκοτσούκου), Γκάλαχερ, Μαντουέκε (65′ Γκούστο), Πάλμερ (90′ Κασαντέι), Στέρλινγκ (65′ Ενκουνκού), Τζάκσον

Μπρέντφορντ (Ιραόλα): Νέτο, Άαρονς (70′ Σκοτ), Ζαμπάρνι, Σένεσι (84′ Κέλι), Κέρκεζ, Κρίστι, Κουκ, Σεμένιο, Κλάιφερτ (59′ Σολάνκε), Ταβερνίρ (59′ Ουατάρα), Ουνάλ (70′ Μπίλινγκ)

Keywords
Τυχαία Θέματα