Μπράιτον-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-2: «Πικρή» νίκη με Νταλότ και Χόιλουντ (video)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκαμψε την αντίσταση της αξιόμαχης Μπράιτον, χάρη στα γκολ των Νταλότ και Χόιλουντ, όμως δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή έξοδο εν όψει της επόμενης σεζόν, μετά τη νίκη της Νιούκαστλ κόντρα στην Μπρέντφορντ.

Οι «γλάροι» ολοκλήρωσαν τη σεζόν στη 10η θέση της βαθμολογίας και αποχαιρέτησαν τον Άνταμ Λαλάνα, ο οποίος αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τα… χρώματά τους. Ο Άγγλος διεθνής αποχώρησε από το σύλλογο ύστερα από τέσσερα χρόνια παρουσίας του εκεί.

Μέτριο θέαμα και λιγοστές ευκαιρίες στα πρώτα 45′

Ελάχιστες καλές στιγμές μας επιφύλασσε το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης στο Μπράιτον. Η ειδικών συνθηκών, λόγω των απουσιών, ενδεκάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χωρίς καθαρόαιμο επιθετικό, δεν έδειχνε να έχει καμία τύχη και έμπνευση κόντρα στην άμυνα των «γλάρων», οι οποίοι από την άλλη έδειχναν πιο απειλητικοί προς την εστία του Ονάνα και είχαν με το μέρος τους τις δύο μεγαλύτερες ευκαιρίες των πρώτων 45 λεπτών, τα οποία πέρασαν με τις δύο ομάδες να παραμένουν στο απόλυτο μηδέν. 

Νταλότ και Χόιλουντ έδωσαν τη… λύση

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αμύνθηκε σωστά κόντρα στην Μπράιτον και εν τέλει βρήκε τη… λύση χάρη στα γκολ των Ντιόγκο Νταλότ και Ράσμους Χόιλουντ στο τελευταίο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης. Το σύνολο του Έρικ Τεν Χαχ έκλεισε τη σεζόν στην έβδομη θέση και πήρε το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο στο νησί που οδηγεί στο επόμενο Europa Conference League.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπράιτον (Ντε Τσέρμπι): Στιλ, Γουέμπστερ, Γκρος, Χούλιο, Μπάρκο (81′ Μπάρκο), Μπαλεμπά (81′ Γκίλμουρ), Μοντέρ, Αντινγκρά (81′ Φάτι), Πέδρο, Λαλάνα (57′ Ενσίσο), Γουέλμπεκ. 

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Τεν Χαχ): Ονάνα, Μαρτίνεζ (59′ Έβανς), Κασεμίρο, Βαν-Μπισάκα, Νταλότ, Άμραμπατ (69′ Βαράν), Μέινο (75′ Έρικσεν), Ντιαλό (75′ Ράσφορντ), Γκαρνάτσο, ΜακΤόμινεϊ, Φερνάντες (60′ Χόιλουντ). 

Keywords
Τυχαία Θέματα