2.Bundesliga : Στην κορυφή η Ζανκτ Πάουλι του Σάλιακα, πρώτος σκόρερ ο Τζιώλης (vid’s)

Θεαματική ως το τελευταιο δευτερόλεπτό της η 34η αγωνιστική της 2ης επαγγελματικής κατηγορίας της Γερμανίας. Επί της ουσίας δεν προέκυψαν αλλαγές στην κορυφή καθώς η Ζανκτ Πάουλι νικώντας στο Βισμπάντεν παρέμεινε στην πρώτη θέση αφήνοντας 2η την Κίελ η οποία σημείωσε στο Ανόβερο την 11η φετινή εκτός έδρας νίκη της!. Στην 3η θέση θα είναι η Φορτούνα Ντίσελντορφ και θα πάει σε αγώνες μπαράζ με την Μπόχουμ για μια θέση στην Μπουντεσλίγκα! Ο Χρήστος Τζιώλης πέτυχε τα τρία γκολ σήμερα κόντρα στο Μαγδεμβούργο

(3-2) και μοιράζεται τον τίτλο του πρώτου σκόρερ με τον Βόσνιο Ταμπάκοβιτς της Χέρτα Βερολίνου. Δείτε πως πανηγύρισαν οι συμπαίκτες του το επίτευγμα του Τζιώλη!

Die Torjägerkanone der 2. Bundesliga für @christos_tzolis #f95 | | #F95FCM https://t.co/agtSIneMTu pic.twitter.com/W0LGMJc9u0

— Fortuna Düsseldorf (@f95) May 19, 2024

Η Ζανκτ Πάουλι του Σάλιακα νίκησε παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, με 2-1 και κράτησε τον τίτλο της πρωταθλήτριας στην κατηγορία.

Υποβιβάστηκαν, η Όσναμπρικ, παρότι νίκησε 2-1 τη Χερτα Βερολίνου και η Χάνσα Ροστόκ η οποία έχασε έπειτα από επισοδιακό αγώνα με 1-2 από την Πάντερμπορν! Σε αγώνα μπαράζ για την παραμονή της πάει η Βέχεν!

Keywords
Τυχαία Θέματα