Λούτον – Φούλαμ 2-4: Έπεσε, αλλά όχι άδοξα

Η ομάδα του Ρομπ Έντουαρντς, χρειαζόταν ένα θαύμα για να εξασφαλίσει την παραμονή, αλλά από τη στιγμή που η Νότιγχαμ καθάρισε νωρίς το παιχνίδι στο Τερφ Μουρ, το ματς στο Κένιλγουορθ Ρόουντ «άνοιξε», καθώς πλέον δεν υπήρχαν σκοπιμότητες.

Στο πρώτο μέρος, οι δύο ομάδες είχαν αρκετές φάσεις, αλλά το…ζουμί ήταν όλο από το 43′ και μετά, όταν σημειώθηκαν τρία γκολ!

Αρχικά, στο 41′, ο Γουίλσον σέρβιρε στον Τραορέ, ο οποίος σκόραρε με τρομερό σουτ, στο όριο της περιοχής.

Στην αμέσως επόμενη φάση, η Λούτον κέρδισε πέναλτι, σε ανατροπή του Ογκμπένε από τον Ρόμπινσον και ο Μόρις

ισοφάρισε σε 1-1 από τη «βούλα», για το 11ο φετινό του γκολ.

Η Φούλαμ όμως, πήρε ξανά το προβάδισμα πριν βγει το ημίχρονο, καθώς στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Γουίλσον έκανε δεύτερη ασίστ, αυτή τη φορά για τον Χιμένες, που έκανε το 1-2, με ωραίο σουτ μέσα στην περιοχή.

Στην πρώτη κιόλας φάση του β’ μέρους, οι Λονδρέζοι έκαναν και το 1-3, με τον Ριντ να εκτελεί φάουλ και τον Χιμένες να πιάνει την κεφαλιά, για το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Η Λούτον, ξαναμπήκε προσωρινά στο παιχνίδι, στο 55′, όταν ο Ντάουτι εκτέλεσε φάουλ από πλάγια δεξιά, η μπάλα πέρασε απ’ όλους και κατέληξε στα δίχτυα του Λένο.

Ήταν όμως η μέρα του Γουίλσον, ο οποίος στο 60′ είχε δοκάρι σε απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ, για να διαμορφώσει το τελικό 2-4, με πανέμορφο σουτ από το ημικύκλιο, μετά από πάσα του Τραορέ.

Η Λούτον, με έξι ματς χωρίς νίκη, επέστρεψε έτσι άμεσα στην Τσάμπιονσιπ, μαζί με Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Μπέρνλι, στην πρώτη σεζόν από το 1997-98 που και οι τρεις νεοφώτιστες υποβιβάστηκαν άμεσα.

Οι Λονδρέζοι, έκλεισαν θετικά τη σεζόν, επιστρέφοντας στις νίκες μετά από τέσσερις αγωνιστικές και τερμάτισαν στην αξιοπρεπή 13η θέση.

Λούτον (Έντουαρντς): Καμίνσκι (76′ Σέι) – Χασιόκα, Μένγκι (17′ Τζόνσον), Όσο – Ογκμπένε (76′ Τάουνσεντ), Λοκονγκά, Κλαρκ (70′ Μπάνζου), Ντάουτι – Μόρις, Αντεμπάγιο (76′ Γούντροου), Τσονγκ.
Φούλαμ (Σίλβα): Λένο – Τέτε, Ριμ, Μπάσεϊ, Ρόμπινσον (78′ Φαλό – Τουρέ) – Ριντ (75′ Κέρνι), Παλίνια (90′ Καστάνιε) – Γουίλσον, Αϊγουόμπι, Τραορέ (79′ Ντε Κορντόβα-Ριντ) – Χιμένες (90′ Μουνίς).

Keywords
Τυχαία Θέματα