Λίβερπουλ – Γουλβς 2-0: Νίκη στο αντίο του Κλοπ (videos + highlights)

Σε ένα παιχνίδι συγκινησιακά φορτισμένο στο Άνφιλντ η Λίβερπουλ επικράτησε της Γουλβς με 2-0, έχοντας για μεγάλους πρωταγωνιστές τους Μακάλιστερ, Κουάνσα. Η ατμόσφαιρα ήταν από την αρχή φορτισμένη, λόγω του Γιούργεν Κλοπ, ο οποίος κάθισε για τελευταία φορά στον πάγκο των «Κόκκινων».

Το ματς

Η Λίβερπουλ, στο πρώτο ημίχρονο, απείλησε στο 16’ με τον Λουίς Ντίας να κάνει το σουτ εντός περιοχής, αλλά ο Ζοσέ Σα αποσόβησε τον κίνδυνο. Η Λιβερπουλ στην πορεία έμεινε με αριθμητικό πλεονέκτημα

μετά την αποβολή του Νέλσον Σεμέδο, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν στο 34’ οι «ρεντς», οι οποίοι άνοιξαν το σκορ με τον Αλέξις Μακάλιστερ, ύστερα από ασίστ του Έλιοτ. Σε έξι λεπτά η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έκανε και το 2-0 με τον Κουάνσα να παίρνει κεφαλιά. Στα εναπομείναντα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι με τους γηπεδούχους να πηγαίνουν στα αποδυτήρια έχοντας αέρα δύο τερμάτων.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός και των δύο ομάδων έπεσε. Η Λίβερπουλ είχε την ευκαιρία να διευρύνει το προβάδισμα της στο 46’ με τον Μακάλιστερ, αλλά η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι. Στο 59’ ο Αλεξάντερ- Άρνολντ βρέθηκε εκ νέου σε «θέση βολής», αλλά ο Σα μπλόκαρε το σουτ του Άγγλου φουλ-μπακ. Στο 85’ οι «λύκοι» παραλίγο να σκοράρουν με τον Ντόχερτι, αλλά μετά τον έλεγχο του VAR το τέρμα δεν μέτρησε για οφσάιντ. Στα υπόλοιπα λεπτά δεν άλλαξε κάτι με τη Λίβερπουλ να παίρνει τους βαθμούς της νίκης κλείνοντας έτσι τις υποχρεώσεις της στην Premier League.

Οι συνθέσεις:

Λίβερπουλ (Γ. Κλοπ): Άλισον- Ρόμπετσον, Βαν-Ντάικ, Κουάνσα, Αλεξάντερ-Άρνολντ- Έντο, Μακάλιστερ, Έλιοτ- Ντίας, Χάκπο, Σαλάχ

Γουλβς (Γκ. Ο’Νιλ): Σα- Τότι, Κίλμαν, Μπουένο- Άιτ-Νούρι, Μπέλεγκαρντ, Λεμινά, Γκόμες, Σεμέδο- Κούνια- Χουάνγκ Χι-Τσαν

Keywords
Τυχαία Θέματα