Φεστιβάλ Καννών 2024 Κέιτ Μπλάνσετ: Η elegant εμφάνιση με ολόχρυσο φόρεμα του Louis Vuitton

Η Κέιτ Μπλάνσετ έλαμψε στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ των Καννών φορώντας ένα εντυπωσιακό φόρεμα του οίκου Louis Vuitton.
Η βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιός έδωσε το «παρών» στο κόκκινο χαλί του 77ου φεστιβάλ κινηματογράφου των Καννών, με αφορμή την προβολή της ταινίας «Rumours» των Guy Maddin, Evan Johnson και Galen Johnson.

Η 54χρονη πρωταγωνίστρια της μαύρης κωμωδίας, για την εμφάνισή της επέλεξε ένα ολόχρυσο φόρεμα με χάντρες στους ώμους από τον οίκο Louis Vuitton και τα βλέμματα όλων δεν μπορούσαν παρά να είναι στραμμένα πάνω της.

Μετά την πρεμιέρα της ταινίας το Σάββατο, η Κέιτ Μπλάνσετ και το cast της ταινίας έλαβαν ένα τετράλεπτο, όπως αναφέρεται στο Variety, χειροκρότημα από το κοινό, με την ίδια να τους στέλνει φιλιά, εμφανώς συγκινημένη. H μαύρη κωμωδία «Rumours» αφηγείται την ιστορία των ηγετών επτά πλούσιων δημοκρατιών που χάνονται στο δάσος ενώ συντάσσουν μια δήλωση για μια παγκόσμια κρίση. Στη μαύρη κωμωδία συμμετέχουν επίσης οι Alicia Vikander, Charles Dance, Roy Dupuis, Denis Menochet, Nikki Amuka-Bird, Rolando Ravello, Takehiro Hira και Zlatko Buric.

i love collecting cate blanchett standing ovations at cannes pic.twitter.com/Fa2zBKVE2H

irene (@jodiecomeras) May 18, 2024

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φεστιβάλ Καννών 2024 Κέιτ Μπλάνσετ, Louis Vuitton,festival kannon 2024 keit blanset, Louis Vuitton