Μαρία Αναστασοπούλου τέλος: Όλο το παρασκήνιο της εξόδου από το «Καλημέρα Ελλάδα»

Οριστική αλλαγή σελίδας στο «Καλημέρα Ελλάδα». Η Μαρία Αναστασοπούλου δεν θα συνεχίσει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη κάτι το οποίο αρχικά γνωστοποίησε στο κανάλι και στη συνέχεια και στον ίδιο. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες η γνωστή δημοσιογράφος σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις της επιβεβαιώνει την αποχώρησή της ενώ εκκρεμεί κρίσιμο ραντεβού με τον ΑΝΤ1 την επόμενη εβδομάδα. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο προτάσεις προς τη Μαρία Αναστασοπούλου από το κανάλι: Η πρώτη είναι να αναλάβει την

πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου στη θέση της Φαίης Μαυραγάνη που αποχωρεί με προορισμό τον ΣΚΑΪ και η δεύτερη καθημερινή εκπομπή με έμφαση στην κοινωνική επικαιρότητα που θα προβάλλεται απόγευμα απέναντι στο «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου στο Mega.

Δεν έχει βέβαια οριστικά αποφασιστεί εάν θα ανοίξει αυτή η ζώνη. Σκέψεις υπήρχαν και παλαιότερα ωστόσο τελικά το εγχείρημα δεν προχώρησε. Το σενάριο λοιπόν που είναι το επικρατέστερο εφόσον η Μαρία Αναστασοπούλου παραμείνει στο Μαρούσι είναι να μετακινηθεί στο Σαββατοκύριακο στη ζώνη 6.00 – 10.00. Την ίδια στιγμή έχει ξεκινήσει η αναζήτηση παρτενέρ για τον Γιώργο Παπαδάκη χωρίς να έχει αποφασιστεί εάν θα είναι γυναίκα ή άνδρας. Το συμβόλαιο του Γιώργου Παπαδάκη με τον ΑΝΤ1 λήγει το καλοκαίρι του 2025 είναι όμως πολύ πιθανόν να ανανεωθεί για τουλάχιστον έναν ακόμη χρόνο. Η Μαρία Αναστασοπούλου φέρεται να έχει δεχθεί διερευνητικά τηλεφωνήματα και από άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς ενώ κάποιες πληροφορίες που προς το παρόν δεν επιβεβαιώνονται αναφέρουν πως έχουν γίνει και κάποια πρώτα ραντεβού.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαρία Αναστασοπούλου, Όλο, Καλημέρα Ελλάδα,maria anastasopoulou, olo, kalimera ellada