Μικρός Γιαννάκης ΠΑΟΚ: Το ευχαριστώ στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Σπουδαία κίνηση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία δίνει την ευκαιρία στον μικρό Γιαννάκη, τον φίλαθλο του ΠΑΟΚ που έχει συγκλονίσει με το ήθος του, να παρακολουθήσει δια ζώσης τον τελικό του Conference League στην OPAP Arena, κόντρα στην Φιορεντίνα. Το παραπάνω συνέβη καθώς οι «ερυθρόλευκοι»

προσκάλεσαν τον μικρό Γιαννάκη στο ιστορικό αυτό ματς, με πρωτοβουλία του διοικητικού ηγέτη των Πειραιωτών, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Υπενθυμίζεται, ότι πριν λίγες ημέρες ο μικρός Γιαννάκης συνάντησε τον νεαρό τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Κωνσταντή Τζολάκη, και σε μια συγκινητική στιγμή ο φίλαθλος του ΠΑΟΚ τού είπε πως είναι το καλύτερο παιδί και του ευχήθηκε να κατακτήσουν το Conference League. Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 29 Μαΐου και ώρα 22:00, ενώ θα μεταδοθεί από την Cosmote TV και το ελεύθερο κανάλι του Mega.

Ευχαριστώ τον κύριο Μαρινάκη

Ο μικρός Γιαννάκης μίλησε στον Άρη Τσελεπίδη (για το Monobala. gr). «Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο του Ολυμπιακού τον κ. Μαρινάκη για την πρόσκληση που μου έκανε αλλά και τη τιμή να παρακολουθήσω από κοντά το τελικό του Conference League. Θα είναι εξάλλου ο πρώτος μου ευρωπαϊκός τελικός που θα έχω την ευκαιρία να παρακολουθήσω από κοντά», ήταν η πρώτη απάντησή του και συνέχισε δίνοντας την ευχή του. «Θα ήθελα να ευχηθώ στον Ολυμπιακό να γίνει η πρώτη ελληνική ομάδα που θα σηκώσει ευρωπαϊκό τρόπαιο», χωρίς να μείνει εκεί. «Του δίνω τη θετική μου ενέργεια και πάμε να το σηκώσουμε. Στην Ιταλία εξάλλου υποστηρίζω την Μίλαν». Σε εκείνο το σημείο μάλιστα είχε να πει και κάτι για τον προπονητή του Ολυμπιακού όσον αφορά την έκβαση του τελικού. «Εύχομαι να μην μας βγάλει τη ψυχή ο Μεντιλίμπαρ και να τελειώσει το παιχνίδι στην κανονική του διάρκεια».

Θα μπει στο γήπεδο με τον Κουέστα

Τέλος κι αν ο τελικός του UEFA Conference League απέχει ακόμη 10 ημέρες δεν ήταν δυνατόν ο μικρός Γιαννάκης… να περάσει Κυριακή χωρίς να βρεθεί σε γήπεδο. Κι αν με την παρουσία του στην OPAP Arena θα έχει την ευκαιρία να ζήσει έναν πρώτο ευρωπαϊκό τελικό σε λίγες ώρες θα βρεθεί για πρώτη φορά στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Αυτό του Άρη με τον ΠΑΟΚ. «Πρώτη φορά θα βρεθώ στο γήπεδο του Άρη. Χαμηλά την μπάλα και ο καλύτερος ας κερδίσει», ήταν η ευχή του μικρού Γιαννάκη για το σημερινό μεγάλο παιχνίδι της Θεσσαλονίκης αλλά και του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League.

Όπως αποκάλυψε στο Monobala.gr ο πατέρας του Κωστής Παπαστεφανάκης: «Μετά από συνεννόηση των δύο ΠΑΕ, του Άρη και του ΠΑΟΚ, θα μπει μαζί με τον τερματοφύλακα του Άρη τον Κουέστα στον αγωνιστικό χώρο. Στη συνέχεια και αν το επιτρέψει η λίγκα θα παρακολουθήσει το παιχνίδι από τον αγωνιστικό χώρο δίπλα από τον πάγκο του ΠΑΟΚ».

Η όμορφη στιγμή μετά το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Πρόσφατα, μετά το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (2-0), μια συγκινητική στιγμή έλαβε χώρα με πρωταγωνιστές τον Κωνσταντίνο Τζολάκη και μικρό φίλο των γηπεδούχων. Πιο συγκεκριμένα, κατά την αποχώρηση των παικτών, ο τερματοφύλακας των «ερυθρολεύκων» συνάντησε τον μικρό Γιάννη Παπαστεφανάκη και του χάρισε τη φανέλα του. «Είσαι το καλύτερο παιδί, μακάρι να πάρετε το Conference», απάντησε με το χαμόγελο στα χέρι ο μικρός Γιάννης, με τον Τζολάκη να τον χαϊδεύει.

Keywords
Τυχαία Θέματα