Άρης – ΠΑΟΚ Τούμπα: Μάχη τίτλου στο Κλεάνθης Βικελίδης

Φινάλε στη Stoiximan Super League 1 της περιόδου 2023-24 με το ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης για την 10η ημέρα των playoffs να κρίνει τον τίτλο. Ο ΠΑΟΚ είναι στο +2 απο την 2η ΑΕΚ και με νίκη είναι πρωταθλητής. Με ισοπαλία του, εάν η ΑΕΚ

κερδίσει τη Λαμία κερδίζει τον τίτλο στην ισοβαθμία, ενώ με ήττα του ΠΑΟΚ και νίκη της ΑΕΚ πάλι η Ένωση θα είναι πρώτη. Χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα πάει στο ντέρμπι ο Άρης, με τον Άκη Μάντζιο να μην ανακοινώνει αποστολή. Το ίδιο και ο Ραζβάν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ ο οποίος δεν θα έχει στην διάθεσή του τον τιμωρημένο Κουλιεράκη. Φέτος ο Άρης και ο ΠΑΟΚ έχουν παίξει 3 φορές με τον Άρη να έχει 2 νίκες. Το άλλο παιχνίδι τελείωσε χωρίς νικητή.

ΑΡΗΣ – ΠΑΟΚ

Ο Άρης παραμένει αήττητος στις τρεις φετινές αναμετρήσεις των δύο ομάδων, όπου υπήρξε λευκή ισοπαλία στον Α’ Γύρο μέσα στην Τούμπα, ενώ επικράτησε με 1-0 στην πρεμιέρα της διαδικασίας των Stoiximan Super League Playoffs και στις 7 Ιανουαρίου 2024 επικράτησε με 2-1 στην έδρα του για τον Β’ Γύρο του πρωταθλήματος. Οι δύο τελευταίες νίκες του Άρη ήρθαν μετά από ένα αήττητο σερί πέντε αναμετρήσεων για τον ΠΑΟΚ και στις δύο έδρες, αφού το 2022-23 ο Δικέφαλος δεν ηττήθηκε σε καμία από τις αναμετρήσεις σε κανονική διάρκεια πρωταθλήματος και Playoffs. Παρόμοιο σερί είχε κάνει και ο Άρης το 2021-22, όταν στα τέσσερα μεταξύ τους παιχνίδια μέσα στη χρονιά δεν είχε ήττα (τρεις νίκες – μια ισοπαλία). Με την μορφή των τελευταίων χρόνων στα Playoffs, οι δύο ομάδες έχουν τέσσερις αναμετρήσεις με γηπεδούχο τον Άρη και σε αυτές έχει επικρατήσει τρεις φορές ο ΠΑΟΚ και μια ο Άρης.

ΑΡΗΣ – ΠΑΟΚ

64 ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ

23 ΝΙΚΕΣ ΑΡΗΣ

25 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

16 ΝΙΚΕΣ ΠΑΟΚ

ΓΚΟΛ: 71-55

Άρης – ΠΑΟΚ: Οι διαιτητές, η ώρα και το κανάλι της αναμέτρησης

Διαιτητής της αναμέτρησης ανάμεσα στον Άρη και στον ΠΑΟΚ θα είναι ο Όρεν Γκρίνφιλντ από το Ισραήλ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Ρόι Χασάν και Ιντάν Γιαρκόνι. Τέταρτος διαιτητής έχει ορισθεί ο Ιωάννης Παπαδόπουλος και στο VAR θα βρίσκονται ο Μπαρ Ντάνιελ από το Ισραήλ, μαζί με τον Κωνσταντίνο Ψαρρή.

Η αναμέτρηση έχει ορισθεί να αρχίσει στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στις 20:00, όπως συμβαίνει και με τους υπόλοιπους αγώνες της 10ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League εφόσον υπάρχει κοινή ώρα έναρξης. Τέλος, η απευθείας τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα μεταξύ του Άρη και του ΠΑΟΚ θα γίνει από τη συχνότητα της NOVA SPORTS PRIME.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άρης – ΠΑΟΚ Τούμπα, Μάχη, Κλεάνθης Βικελίδης,aris – paok touba, machi, kleanthis vikelidis