Αλαβές – Χετάφε 1-0: Νίκη γοήτρου για τους Βάσκους! (video)

Η Αλαβές επικράτησε της Χετάφε 1-0 στην 37η και προτελευταία αγωνιστική της La Liga, προσπερνώντας έτσι την αντίπαλο της στη βαθμολογία. Μόλις στο 2ο λεπτό οι γηπεδούχοι έδειξαν τις διαθέσεις τους με τον Σιμεόνε να χάνει την πρώτη ευκαιρία στο ματς με σουτ μέσα απ’ την περιοχή. Στο 12′ σημειώθηκε το πρώτο και μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο Μεντιθορόθα. Ο Κάρλος Βιθέντε εκμεταλλεύθηκε μια βαθιά μπαλιά, κατέβασε την μπάλα με μια εντυπωσιακή προβολή και σούταρε για το 1-0!

Αρχικά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ωστόσο στη συνέχεια κατακυρώθηκε με τη βοήθεια του VAR. Η Αλαβές ήταν η πρωταγωνίστρια του ματς και είχε δοκάρι με τον Κίκε στο 28′, με τον πολύπειρο επιθετικό των γηπεδούχων ν’ αποχωρεί τραυματίας πριν το πέρας του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Χετάφε του Χοσέ Μπορδαλάς εμφανίστηκε βελτιωμένη, με τον 60χρονο τεχνικό να ρίχνει στον ματς τον Τζενέ, ο οποίος πρόσθεσε ένταση στη μεσαία γραμμή της ομάδας του. Η Χετάφε αν και είχε τον έλεγχο, δεν είχε μεγάλες στιγμές και έφτασε κοντά στο γκολ στο φινάλε του ματς με δύο καλές ευκαιρίες του Γκρίνγουντ στο 84′ και το 90′. Τίποτα δεν άλλαξε και η Αλαβές προσπέρασε στη βαθμολογία τη Χετάφε, φτάνοντας στη 10η θέση με 45 έναντι 43 των “Αθουλόνες”.

Keywords
Τυχαία Θέματα