Παναθηναϊκός: Το αντίο του Χουάνκαρ – Ακολουθούν και άλλοι

Το τελευταίο παιχνίδι μπροστά στον κόσμο του για φέτος δίνει ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Ολυμπιακό (20:00, CS2). Για κάποιους είναι μια ευκαιρία να πουν αντίο, όπως ο Χουάνκαρ.

Ο Ισπανός στις δηλώσεις του στην Cosmote TV είπε μεταξύ άλλων πως «για εμένα προσωπικά θα είναι το τελευταίο ματς. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη και

προσωπικά θα προσπαθήσω να επιστρέψω όλη την αγάπη και τα συναισθήματα που μου έδωσαν, όλα αυτά τα χρόνια οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού».

Δεδομένο ήταν πως ο Παναθηναϊκός δεν θα προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Χουάνκαρ. Ωστόσο, το επιβεβαίωσε και ο ίδιος τώρα. Ένας κύκλος κλείνει. Προσέφερε πολλά, αλλά οι «πράσινοι» είναι εμφανές πως θέλουν το κάτι παραπάνω.

Το ίδιο θα γίνει και με άλλους παίκτες. Για τον Μπερνάρ είναι γνωστό, ενώ εκτός απροόπτου και ο Παλάσιος θα αποχωρήσει. Με εκείνον έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις, αλλά σε αυτές η απόσταση στο οικονομικό ήταν σημαντική.

Για τους Ούγκο και Ακαϊντίν, που αποτέλεσαν επιλογές του Φατίχ Τερίμ, η μοίρα τους ήταν προδιαγεγραμμένη εδώ και καιρό. Σίγουρα, όμως, αυτός θα είναι ο τελευταίος χορός και για άλλους. Για κάποιους, πάντως, όλα θα ξεκαθαρίσουν και από το ποια θα είναι η επόμενη ημέρα. Εάν παρέμενε, για παράδειγμα, ο Τερίμ θα ήταν κλειδωμένο πως ο αριθμός των αποχωρήσεων θα ξεπερνούσε κατά πολύ τις δέκα.

Αντώνης Τσιράκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα