Τρομερός Πεπ Γκουαρντιόλα – Αφήνει αρκετά πίσω του Βενγκέρ και Μουρίνιο, δεν… αγγίζει τον Φέργκιουσον!

Όλα στην τελευταία αγωνιστική κρίνονται τούτη την ώρα στην Premier League, με τον Πεπ Γκουαρντιόλα να έχει την ευκαιρία να φτάσει τις 6 κατακτήσεις στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Ισπανός τεχνικός από τη στιγμή που πάτησε το πόδι του στη Αγγλία έχει σίγουρα κυριαρχήσει, με ελάχιστες να είναι οι εξαιρέσεις.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι σε επτά χρόνια έχει πάρει πέντε πρωταθλήματα και μπορεί πλέον να τα κάνει έξι, αρκεί να κερδίσει τη

Γουέστ Χαμ εντός έδρας (προηγείται 3-1).

Την ίδια στιγμή η Άρσεναλ που βρέθηκε και πάλι μία ανάσα από τον τίτλο, θέλει να νικήσει εντός έδρας την Έβερτον (είναι 1-1) και να ελπίζει σε κάποιο στραβοπάτημα της πρωταθλήτριας.

Αν όμως καταφέρει ο Πεπ Γκουαρντιόλα στα στεφθεί πρωταθλητής, φτάνει ένα βήμα πιο κοντά στον άνθρωπο που έχει τις περισσότερες κατακτήσεις της Premier League.

Πεπ Γκουαρντιόλα: Αφήνει πολύ πίσω Βενγκέρ και Μουρίνιο!

Με τη Μάντσεστερ Σίτι να κατακτά τον τίτλο, ο Γκουαρντιόλα όπως προείπαμε θα φτάσει τα έξι τρόπαια στο δυσκολότερο πρωτάθλημα του πλανήτη.

Έτσι όπως μας ενημερώνει και το Transfermarkt θα αφήσει πίσω του με τρεις κατακτήσεις τον Αρσέν Βενγκέρ και τον Ζοζέ Μουρίνιο, οι οποίοι έχουν τρία τρόπαια.

Φυσικά στην κορυφή της λίστας από το 1992 που υπάρχει η Premier League, βρίσκεται ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον που έχει 13 κατακτήσεις και πολύ δύσκολα κάποιος θα τον φτάσει, αφού και ο ίδιος ο Γκουαρντιόλα δύσκολα θα παραμείνει τόσο καιρό στον πάγκο των «πολιτών».

Δείτε τη σχετική λίστα:

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα