Η ΑΕΚ με Λιούμπισιτς, Τσούμπερ βασικούς στην 11άδα

Η ΑΕΚ έτσι όπως τα έκανε στην τελική στροφή των πλέι οφ της Super League, δεν εξαρτάται από το δικό της αποτέλεσμα. Ο Άρης θα πρέπει να της κάνει την χάρη. Να κόψει βαθμό ή βαθμούς από τον ΠΑΟΚ. Η ΑΕΚ μόνο έτσι παίρνει το πρωτάθλημα. Είχε δύο

match balls. Ένα με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, έναν με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Όχι εύκολα. Αλλά δεν κέρδισε τίποτα από αυτά. Αν έπαιρνε μάλιστα ένα βαθμό από τον ΠΑΟΚ, σήμερα θα έκανε φιέστα.

Ο Αλμέιδα κατεβάζει με τη Λαμία 11άδα για να καθαρίσει νωρίς το ματς. Προβλήματα δεν υπήρχαν ιδιαίτερα. Το ματς με τον Ολυμπιακό ίσως και οδηγός. Για το ποιοι δεν μπορούν.

Ο τεχνικός της Ένωσης επέλεξε αρχικόα σχήμα με αρκετές αλλαγές. Πιο σημαντική πως παίζει από την αρχή ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς. Η μεταγραφή των 4 plus εκατομμυρίων από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Αλλά και ο παίκτης που δε βρήκε ούτε λεπτό συμμετοχής στα ντέρμπι με ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό.

Εντυπωσιακό από Αλμέιδα αυτό.

Επιστρέφει κάτω από τα δοκάρια ο Αθανασιάδης μάλλον στο τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα της ΑΕΚ. Μέσα και ο Τσούμπερ, λογικά στα άκρα. Βασικός και ο Άμραμπατ αντί του Ελίασον.

Στον πάγκο και πάλι ο Μουκουντί, σε σχέση με τον Ολυμπιακό και οι Στάνκοβιτς, Ελίασον, Γκατσίνοβιτς. Μια ευκαιρία να ξεκουραστεί ο Πινέδα που παίζει πολύ εδώ και σχεδόν έναν χρόνο.

Η 11άδα της ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Ρότα, Χατζισαφί, Βίντα, Κάλενς, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Αμραμπατ, Τσούμπερ, Λιούμπισιτς, Γκαρσία.

Στον πάγκο είναι οι Στάνκοβιτς, Μουκουντί, Μήτογλου, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Αραούχο, Πόνσε, Ελίασον.

ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα