Ενδεκάδα με Ρίτσαρντς-Καρβάλιο ο Ολυμπιακός απέναντι στον Παναθηναϊκό

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός ή αλλιώς μια μάχη για το ποιος θα καπαρώσει την 3η θέση στη Super League και το τρίτο ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Οι «ερυθρόλευκοι» πηγαίνουν στο γήπεδο της Λεωφόρου με το αβαντάζ ότι βολεύονται και με την ισοπαλία για να κατακτήσουν και μαθηματικά τη συμμετοχή τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και του

χρόνου, χωρίς αυτή να κρίνεται στο ματς με τη Φιορεντίνα.

Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ ο Ρίτσαρντς θα επέτρεφε και θα έπαιζε βασικός, ενώ στην αποστολή μπήκε και ο Μασούρας.

Πράγματι, ο Άγγλος θα τοποθετηθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας αντί του Κίνι.

Οι υπόλοιποι της τετράδας θα είναι οι Ροντινέι, Κάρμο και Ρέτσος.

Όσον αφορά στα πρόσωπα της μεσαίας γραμμής, εκεί ο Βάσκος τεχνικός έχει επιλέξει τον Καρβάλιο για να πλαισιώσει τους Έσε και Όρτα. Μίνι έκπληξη αυτή με τον Καρβάλιο και μένει να δούμε τι μπορεί να προσφέρει ο συγκεκριμένος στον άξονα απέναντι στους πράσινους του Κόντη.

Στην τριάδα της επίθεσης δεν υπάρχουν διαφοροποιήσεις, με τους Φορτούνη και Ποντένσε να βρίσκονται αριστερά και δεξιά του Ελ Κααμπί.

Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα που επιλέγει ο Μεντιλίμπαρ

Αναλυτικά η ενδεκάδα: Τζολάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Ρίτσαρντς, Έσε, Όρτα, Καρβάλιο, Ποντένσε, Φορτούνης, Ελ Κααμπί.

Η ενδεκάδα της ομάδας μας για το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό από την Stoiximan! / Our line-up for today’s match against Panathinaikos is powered by @Stoiximan! #Olympiacos #PAOOLY #slgr #Stoiximan pic.twitter.com/HoWjN0upTD

Olympiacos FC (@olympiacosfc) May 19, 2024

Σπύρος Γιαννόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα