ΠΑΟΚ: Αυτό είναι το νέο μεγάλο του ταλέντο

Το Final 4 του πρωταθλήματος Κ15 λαμβάνει χώρα αυτές τις μέρες στη Λαμία και τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Ολυμπιακός πέρασαν στον τελικό.

Οι αφρόκρεμα των παικτών αυτών των ηλικιών δίνει το παρών και μαζί με αυτούς και πολύς κόσμος που θέλει να τους τσεκάρει.

Για την ιστορία ο Ολυμπιακός

στον πρώτο χρονικά ημιτελικό επικράτησε με 3-1 του Άρη. Στο 3′ ο Παπαγεωργίου άνοιξε το σκορ και στο 33′ ο Σιώζος έδωσε αέρα δύο τερμάτων. Μείωσε ο Παπαστραφιανός στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου και στο 55′ έγινε το 3-1 από τον Λαζαρίδη.

Στο παιχνίδι που ακολούθησε ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-1 του Παναθηναϊκού στα πέναλτι μετά το 0-0 στην κανονική διάρκεια. Δοκάρι είχαν στο 54′ οι «ασπρόμαυροι», για λογαριασμό των οποίων έπιασε τρία πέναλτι ο Νικολαΐδης.

Σίγουρα έκανε ντόρο ο μικρός, αλλά άλλο είναι το μεγάλο ταλέντο του ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή. Κώστας Σούβλατζης ο μικρός που για κάποιους έχει όλο το πακέτο για να είναι ο νέος Στέφανος Τζίμας!

Φέτος έχει πετύχει 23 τέρματα ο γεννηθείς το 2009 επιθετικός. Το όνομά του είναι στο μπλοκάκι πολλών και ο τελικός με τον Ολυμπιακό θα είναι το επόμενο τεστ για εκείνον. Να αναφέρουμε πως ο αγώνας με τους Πειραιώτες θα γίνει στις 21 Μαΐου στο ΔΑΚ Λαμίας και τόσο scouts όσο και μάνατζερ θα έχουν το βλέμμα τους στραμμένο (και) σε αυτόν.

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα