Ολυμπιακός - Βάλουρ: Οριστικά στο ΣΕΦ η ρεβάνς των τελικών του European Cup

Ο Ολυμπιακός έχασε με 30-26 από τη Βάλουρ στον πρώτο τελικό του European Cup, σε έναν αγώνα που διεξήχθη στην έδρα της Ισλανδικής ομάδας, δείχνοντας ότι στη ρεβάνς με τον κόσμο στο πλευρό του μπορεί να ανατρέψει το εις βάρος του αποτέλεσμα και να είναι αυτός που θα πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού τίτλου του τμήματος χάντμπολ ανδρών.

Ο επαναληπτικός, όπως ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός,

θα λάβει χώρα στο ΣΕΦ το προσεχές Σάββατο (25/5, 20:00), με τους "ερυθρόλευκους" να θέλουν να έχουν όσους περισσότερους φιλάθλους γίνεται μαζί τους.

Θυμίζουμε ότι αρχικώς ως έδρα της ρεβάνς είχε οριστεί το κλειστό "Τάσος Καμπούρης" στη Χαλκίδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού

"Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ενημερώνει τους φιλάθλους και τα Μέλη του, ότι ο τελικός του EHF European Cup με αντίπαλο τη Βαλούρ, θα πραγματοποιηθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας κατόπιν εγκρίσεως του σχετικού αιτήματος από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία.
Ο ιστορικός ευρωπαϊκός τελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο (25/05) και ώρα 20:00. Γεμίζουμε το ΣΕΦ για να διεκδικήσουμε έναν ακόμα ευρωπαϊκό τίτλο!

Τα εισιτήρια του μεγάλου τελικού

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινάει την Δευτέρα (20/05, 11:00) και θα πραγματοποιείται ως εξής :

Α) Ηλεκτρονικά, όλο το 24ώρο, από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου μας (olympiacossfp.gr) και μέσω Ticketmaster.
Β) Καθημερινά (10:00-18:00), από το Γραφείο του Τμήματος Μελών/Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από την θύρα 19-Εμπορική Στοά).

Την ημέρα του αγώνα τα εισιτήρια θα διατίθενται από το Τμήμα Μελών (από τις 10:00 έως την ώρα έναρξης της αναμέτρησης) και από τα εκδοτήρια του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Οι τιμές των εισιτηρίων: 10€, 15€, 20€, 25€, 40€, 50€".

Keywords
Τυχαία Θέματα