Άλκμααρ-Ουτρέχτη 3-3: Πρώτος σκόρερ στο ολλανδικό πρωτάθλημα ο Παυλίδης!

Σε ένα απίθανο παιχνίδι η Άλκμααρ αν και προηγήθηκε με 3-0, είδε την Ουτρέχτη να επιστρέφει, να ισοφαρίζει σε 3-3 και να αποχαιρετά την σεζόν στην 4η θέση, συνώνυμη ενός εισιτηρίου για το League stage του Europa League.

Οι γηπεδούχοι ήταν απολύτως ουσιαστικοί στο πρώτο ημίχρονο ανοίγοντας το σκορ με τον Μέες Ντε Βιτ στο 15′, ενώ δευτερόλεπτα αργότερα ο Φαν Μπόμελ μετά από ασίστ του

Παυλίδη με υπέροχη λόμπα νίκησε τον Μπάρκα για το 2-0.

Στο 37′ ο Παυλίδης με το 29ο γκολ του στο πρωτάθλημα σημείωσε με κεφαλιά το 3-0 και όλοι στην Άλκμααρ περίμεναν στραβοπάτημα της Τβέντε για να κατακτήσουν την 3η θέση που οδηγεί στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ωστόσο τίποτα δεν πήγε καλά στο δεύτερο μέρος για τους γηπεδούχους, με την Ουτρέχτη να μειώνει στο 55′ με τον Μπουσαΐντ σε 3-1, τον Ντάνι Ντε Βιτ να αποβάλλεται στο 60′ με απευθείας κόκκινη κάρτα και η αντεπίθεση συνεχίστηκε.

Στο 71′ ο Λάμερς μείωσε σε 3-2 και ο Γένσεν στο 81′ διαμόρφωσε το τελικό 3-3 με την Ουτρέχτη να διατηρεί την 7η θέση και να συμμετέχει κανονικά στα play off για μια θέση στο Conference League.

Ο Παυλίδης ολοκλήρωσε τη σεζόν με 29 γκολ και μοιράστηκε την πρώτη θέση με τον Ντε Γιονγκ κι έγινε ο 4ος Έλληνας που πετυχαίνει αυτό το επίτευγμα μετά τους Μαχλά, Γιακουμάκη και Δουβίκα (πέρσι μαζί με τον Σίμονς).

Keywords
Τυχαία Θέματα