Παναθηναϊκός: Μια γιορτή που μπορεί να γίνει «κηδεία»!

Ο Παναθηναϊκός αν και προηγήθηκε 2-0, δεν κέρδισε τον Ολυμπιακό, έμεινε 4ος και εκτός Ευρώπης και πλέον η κατάκτηση του Κυπέλλου είναι μονόδρομος.

Το πρωτάθλημα τελείωσε, αλλά Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός

έχουν να δώσουν ένα ακόμα επίσημο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός τον τελικό του Europa Conference League κόντρα στην Φιορεντίνα και ο Παναθηναϊκός το Κύπελλο Ελλάδας απέναντι στον Άρη.

Πλέον μετά τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής των play off, τα ευρωπαϊκά εισιτήρια που θα πάρει η Ελλάδα είναι τέσσερα και είναι οριστικό.

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη αν και προηγήθηκε 2-0 του Ολυμπιακού και έμεινε 4ος στους… τέσσερις που διεκδικούσαν τον τίτλο του πρωταθλητή. Τα τρία εξ αυτών έχουν «καπαρωθεί» από την πρώτη τριάδα του πρωταθληματος (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός). Το τέταρτο θα διεκδικήσουν οι δύο φιναλιστ του Κυπέλλου.

Μια γιορτή μεταξύ συγγενών 1ου βαθμού στο Πανθεσσαλικό το επόμενο Σάββατο (25/5-20.30) που για τον Παναθηναϊκό μπορεί να εξελιχθεί σε «κηδεία», αφού σε περίπτωση απώλειας του τροπαίου την επόμενη χρονιά μένει Ελλάδα και παραμένει βαθιά βυθισμένος στην εσωστρέφεια του!

Όχι οτι με το… Κυπελλάκι θα αντιστραφεί το κλίμα για τον ιδιοκτήτη του «τριφυλλιού», Γιάννη Αλαφούζο. 14 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα δεν μπορούν να μακιγιαριστούν με ένα Κύπελλο Ελλάδας. Η χρονιά δεν σώνεται σε καμία περίπτωση. Αυτό που απομένει να φανεί είναι αν έχει και χειρότερα για τον φετινό Παναθηναϊκό!

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα