Η ΑΕΚ πέτυχε την πιο ξενέρωτη νίκη, 3-0 τη Λαμία (vid)

Η ΑΕΚ πέτυχε την πιο ξενέρωτη νίκη στην ιστορία της. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον ήταν στο «Κλ. Βικελίδης». Εκεί που για 30 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο και 15 στο δεύτερο η ομάδα του Αλμέιδα ήταν πρωταθλήτρία.

Μέχρι δηλαδή ο ΠΑΟΚ να κάνει το 0-1 και το 1-2 αντίστοιχα. Το γκολ του Μορόν άλλωστε στο 1-1 θα πρέπει να πανηγυρίστηκε περισσότερο από τα γκολ

με τη Λαμία.

Το ματς δε σηκώνει και πολλή κριτική. Η ΑΕΚ έπαιζε για να κάνει τη δουλειά της και το έκανε και νωρίς. Από εκεί και πέρα όλα θα κρίνονταν από το αποτέλεσμα στη Θεσσαλονίκη.

ΑΕΚ: Το καθάρισε στο πρώτο ημίχρονο

Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ μπήκε αρκετά δυνατά και στο 10λεπτο είχε φάση με τον Τσούμπερ, κεφαλιά. Τρία λεπτά αργότερα ο ελβετός είχε και σουτ. Στο 20′ η Ένωση έφυγε σε αντεπίθεση, ο Λιούμπισιτς πάτησε περιοχή, σουτ, η μπάλα κόντραρε και 1-0.

Στο 26′ ο κροάτης έχασε μεγάλη ευκαιρία, στο 29΄σουτ του Τσούμπερ έδιωξε ο πορτιέρε της Λαμίας. Το δεύτερο γκολ φαινόταν ναέρχεται και ήρθε στο 40′ με τον εξαιρετικό Τσούμπερ. Γύρισμα του Λιβάι Γκαρσία, ο ελβετός τελείωσε με δυνατό σουτ τη φάση.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε πολύ το τέμπο του ματς. Στο 79′ μια φάση με τον Ελίασον και το γκολ του Σιμάνσκι στις καθυστερήσεις ήταν ότι σημαντικότερο για το τελικό 3-0. Πικρή νίκη όμως.



Γκολ: Λιούμπισιτς 20′ Τσούμπερ 40′, 90+2′ Σιμάνσκι

Κόκκινες: –

Κίτρινες: Βίντα / Σαντάνα

Διαιτητής: Κροχ (Δανία)

Βοηθοί: Χούμελγκααρντ (Δανία), Βόλενμπεργκ (Δανία)

VAR: Χάνσεν (Δανία)

ΑΕΚ (Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Ρότα (Πινέδα), Χατζισαφί, Βίντα, Κάλενς, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Αμραμπατ (62′ Ελίασον), Τσούμπερ (67′ Αραούχο), Λιούμπισιτς (67′ Γκατσίνοβιτς), Γκαρσία (62′ Πόνσε).

Λαμία (Βόκολος): Χατζηεμμανουήλ, Βασιλαντωνόπουλος, Τζανετόπουλος, Γιαννούτσος, Σίντκλεϊ (85′ Κορνέζος), Τζανδάρης, Σαντάνα (85′ Σιμόν), Τερεζίου, Λέικ (46′ Νούνιες), Μάλτσι (74′ Τσούκαλος), Σλίβκα.

ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα