Ο Μεντιλίμπαρ παραδέχτηκε την αστοχία με τον Καρβάλιο αλλά έβγαλε το καπέλο στις αλλαγές του

Δύο όψεις είχε αγωνιστικά το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 2-2. Ο Μεντιλίμπαρ το παραδέχτηκε και έστειλε μήνυμα σε όλο το ρόστερ.

Οριστικά Ευρωπαίος ο Ολυμπιακός μετά την ισοπαλία στη Λεωφόρο. Αυτό είναι το καλό νέο της βραδιάς για τους Πειραιώτες, οι οποίοι παρουσιάστηκαν νευρικοί και νωθροί στο πρώτο μέρος.

Με δηλώσεις του, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ παραδέχτηκε την αστοχία του για τη σύσταση του άξονα, αλλά παράλληλα έβγαλε το καπέλο στους παίκτες που μπήκαν ως αλλαγή

και επί της ουσίας, μαζί με τον Ποντένσε, γύρισαν το ματς και καπάρωσαν την 3η θέση στη Super League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μεντιλίμπαρ

Για το παιχνίδι είπε: «Πραγματικά δεν μπήκαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο. Το λάθος ήταν δικό μου δεν κάναμε τίποτα καλό δεν παίζαμε με ένταση. Ήμασταν τυχεροί στην ατυχία μας που το ματς ήταν στο 1-0. Νομίζω ότι η απουσία του Τσικίνιο μας ξεγέλασε και νομίζω ότι η επιλογή που έκανα δεν ήταν πετυχημένη».

Για το γκολ του Ποντένσε σχολίασε: «Πραγματικά ήταν γκολάρα. Ήταν ένα από τα τρελά που δοκιμάζει ο Ποντένσε και ήταν υπέροχο. Ήταν εντυπωσιακό γκολ. Και το δεύτερο ήταν εντυπωσιακό πίσω από δύο επιθετικούς».

Για τον Γιόβετιτς τόνισε: «Νομίζω πως ναι μας βοήθησε ο Γιόβετιτς. Μας βοήθησαν όλες οι αλλαγές. Και του Ιμπόρα και του Ζέλσον μας βοήθησαν οι αλλαγές. Νομίζω ότι η μόνη που δεν ήταν τόσο πετυχημένη ήταν του Κίνι».



Σπύρος Γιαννόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα