ΠΑΟΚ: Ευχές, ξεκούραση, διαχείριση ενέργειας εν όψει “τελικών” (pic)

Άγιες μέρες τούτες δω που διανύουμε. Μια ευκαιρία για κατάνυξη, περισυλλογή και πνευματική ανάταση για όλους, αλλά και γέννηση ελπίδας για ένα καλύτερο μέλλον. Η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο πρόεδρος του συλλόγου, Ιβάν Σαββίδης, στέλνουν τις δικές τους ευχές σε όλο τον κόσμο για καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα,

την ίδια ώρα που το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες των “ασπρόμαυρων” διαχειρίζονται την ενέργειά τους εν όψει της τελικής ευθείας μιας πολύ μεγάλης σεζόν, το φινάλε της οποίας θα κρίνει ένα τρόπαιο.

Το σχετικό δημοσίευμα στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει: “Ο Πρόεδρος, Ιβάν Σαββίδης, το ποδοσφαιρικό τμήμα, η Διοίκηση και το προσωπικό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σας εύχονται Χρόνια Πολλά, Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα με υγεία, αγάπη, ευτυχία, χαμόγελα, ελπίδα και πίστη για όλους εσάς και τους δικούς σας ανθρώπους!”

Όσο για τον Ρασβάν Λουτσέσκου και τους παίκτες του, ο προπονητής του “Δικέφαλου” τους έδωσε ρεπό σήμερα (4/5) και αύριο (5/5) για να ξεκουραστούν και να ηρεμήσουν, αλλά και να περάσουν όμορφα με τους δικούς τους ανθρώπους. Τους περιμένει στη Νέα Μεσημβρία τη Δευτέρα του Πάσχα (6/5) το απόγευμα.

Με την προπόνηση αυτή, οι “ασπρόμαυροι” θα μπούνε στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας τους κατ’ αρχάς για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, στην Τούμπα, στις 12 του μηνός, και εν συνεχεία για τους αγώνες με τον Παναθηναϊκό (15/5), επίσης εντός έδρας, και τον Άρη, στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Τρία ντέρμπι απανωτά, που σε συνδυασμό και με τα άλλα αποτελέσματα των δύο τελευταίων αγωνιστικών των πλέι οφ θα κρίνουν τον πρωταθλητή της Stoiximan Super League της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα