Άρης: Το Κύπελλο θα κρίνει τη νέα σεζόν

Τον τελικό του Κυπέλλου έχουν πολλούς λόγους να τον περιμένουν όλοι στον Άρη. Πέρα από την κατάκτηση του τροπαίου, που αποτελεί αυτοσκοπό για τους “κίτρινους”, ώστε να εκπληρωθεί ένας πόθος δεκαετιών, αν επιτευχθεί αυτή, θα παίξει σημαντικό ρόλο σε ό,τι αφορά στις αποφάσεις που θα ληφθούν για τη διαμόρφωση του έμψυχου δυναμικού εν όψει της ερχόμενης σεζόν.

Κατάκτηση του Κυπέλλου σημαίνει ταυτόχρονα συμμετοχή στις ευρωπαϊκές

διοργανώσεις την αγωνιστική περίοδο 2024-2025. Αυτομάτως, αυτό συνεπάγεται άλλο σκεπτικό για το στήσιμο του ρόστερ, με την ελπίδα ότι η ομάδα θα καταφέρει να πάρει μέρος σε αγώνες ομίλων, αυξάνοντας παράλληλα και τα έσοδά της.

Σε ό,τι αφορά στο υπάρχον έμψυχο δυναμικό, υπάρχουν αρκετοί παίκτες, των οποίων τα συμβόλαια τελειώνουν στο φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Συγκεκριμένα, αυτοί είναι οι εξής: Κουέστα, Χουτεσιώτης, Φαμπιάνο, Δεληζήσης, Ντουκουρέ, Ρουπ, Χριστοδουλόπουλος, Μπένετ, Σουλεϊμάνοφ, Κάρλσον και Ανσαριφάρντ.

Από τους παραπάνω, πέρα από τον Σουλεϊμάνοφ, που υπάρχει ρήτρα αγοράς του από την Κράσνονταρ με τη συμπλήρωση συγκεκριμένου αριθμού συμμετοχών, η οποία όπως φαίνεται θα ενεργοποιηθεί, αυτοί που οι “κίτρινοι” επιθυμούν σίγουρα να κρατήσουν είναι οι Κουέστα και Φαμπιάνο. Και με τους δύο έχουν ανοίξει ήδη συζητήσεις για την παραμονή τους, οι οποίες θα συνεχιστούν μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.

Φυσικά, στο σημείο αυτό μπαίνει ο παράγοντας του Κυπέλλου και πώς θα διαμορφωθούν οι συνθήκες για τη νέα σεζόν. Αν η ομάδα θα είναι ή όχι στην Ευρώπη, δηλαδή. Στην περίπτωση που είναι, αλλάζει το οικονομικό πλαίσιο συζήτησης με τους δύο παίκτες, αλλά κι αυτοί από την πλευρά τους θα το βλέπουν διαφορετικά το θέμα της παραμονής τους σε ένα περιβάλλον, που το γνωρίζουν ήδη πολύ καλά.

Keywords
Τυχαία Θέματα