Εγκαταστάσεις "ντροπή" για την Γιουνάιτεντ σύμφωνα με τον Τζιμ Ράντκλιφ, συμφωνεί με τα λόγια του Κριστιάνο Ρονάλντο

21:44 4/5/2024 - Πηγή: Contra

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα τελευταία χρόνια δεν έκανε τα απαραίτητα βήματα για να εκσυγχρονιστεί και εύλογα έμεινε αρκετά πίσω σε σχέση με τον ανταγωνισμό σε πολλούς τομείς. Η γενική εικόνα είναι πως μετά τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ο σύλλογος έμεινε είτε στάσιμος είτε χειροτέρεψε.

Αυτή την αίσθηση επιβεβαίωσαν και τα δύο αποκαλυπτικά emails του Τζιμ Ράτκλιφ τα οποία είδαν το φως της δημοσιότητας. Ο ίδιος χαρακτηρίζει «ντροπή» τις εγκαταστάσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Συγκεκριμένα, επέμεινε ότι τα πρότυπα στο σύλλογο πρέπει να αυξηθούν, περιγράφοντας το επίπεδο ακαταστασίας στα γραφεία ως "ντροπή" και ορισμένα αποδυτήρια ως "όχι ιδανικά".

Ο Ράντκλιφ έκανε τα σχόλιά του μετά από διήμερη περιοδεία στο Ολντ Τράφορντ και το Κάρινγκτον.

"Είχα μια καλή ξενάγηση σε ορισμένες από τις εγκαταστάσεις. Φοβάμαι ότι μου έκανε εντύπωση σε πολλά σημεία ο μεγάλος βαθμός ακαταστασίας. Συγκεκριμένα, το τμήμα πληροφορικής, το οποίο ειλικρινά ήταν ντροπή, και τα αποδυτήρια της Κ18 και της Κ21 δεν ήταν πολύ καλύτερα".

"Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ένας κορυφαίος αθλητικός οργανισμός. Είναι κάτι μικρό από πολλές απόψεις, αλλά αν ένας οργανισμός δεν έχει πρότυπα και πειθαρχία δεν θα πετύχει".

"Θα ήμουν ευγνώμων αν στο μέλλον υιοθετούσαμε τα κατάλληλα πρότυπα νοικοκυρέματος παντού. Αντικατοπτρίζει άσχημα τον σύλλογο αν έχουμε επισκέπτες, γονείς νεαρών παικτών, νέους παίκτες και τα μέσα ενημέρωσης και βλέπουν ότι δεν μας ενδιαφέρει αρκετά να διατηρήσουμε τα πράγματα σε τάξη".

Μάλιστα, αρκετά από αυτά τα λόγια ταυτίζονται με παλαιότερα σχόλια του Κριστιάνο Ρονάλντο όταν είχε παραδεχτεί πως οι εγκαταστάσεις του συλλόγου είναι απαρχαιωμένοι. Δίχως αμφιβολία, η νέα διοίκηση του αθλητικού τμήματος έχει αναλάβει ένα δύσκολο έργο που προϋποθέτει χρόνο και σκληρή δουλειά προκειμένου οι "Κόκκινοι Διάβολοι" να συμβαδίσουν επιτέλους με τα πρότυπα που αρμόζουν στην ιστορία τους.

Διαβάστε περισσότερα

Κοντά στην έξοδο ο Ριτσάρλισον των 60 εκατομμυρίων με απόφαση Ποστέκογλου, δεν είναι ο μόνος

Το εγχείρημα των ιδιοκτητών της Μάντσεστερ Σίτι απέτυχε παταγωδώς, τα επεισόδια και ο γκρεμός

Keywords
Τυχαία Θέματα