Ο Ερυθρός Αστέρας κατήγγειλε επίθεση του Νάναλι στον Λαζάρεβιτς

Η Παρτίζαν υποδέχεται σημερα (19/5) τον Ερυθρό Αστέρα απόψε (22:00) στο Game 3 των τελικών της Αδριατικής Λίγκας και οι “ερυθρόλευκοι” κατήγγειλαν τον Τζέιμς Νάναλι για βιαιοπραγία κατά του Στέφαν Λαζάρεβιτς, χωρίς να αναφέρουν τον τόπο του επεισοδίου, αλλά ανέφεραν ότι έγινε πριν από την πρωϊνή προπόνηση με σουτ. Οι δυο “αιώνιοι” αντίπαλοι του σερβικού αθλητισμού, χρησιμοποιούν κοινή έδρα την “Stark Arena”.

Ο Ερυθρός Αστέρας στην καταγγελία του που συνοδεύτηκε από φωτογραφίες,

αναφέρει ότι ο Αμερικανός φόργουορντ της Παρτίζαν γρονθοκόπησε πριν από την σημερινή (19/5) πρωινή προπόνηση τον Στέφαν Λαζάρεβιτς, προκαλώντας του -“σοβαρούς τραυματισμούς”.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ερυθρού Αστέρα, έχει ήδη ενημερωθεί ο υπουργός εσωτερικών της Σερβίας και οι νομικές αρχές για την επίθεση και αναμένεται να ασκηθεί δίωξη στον Νάναλι. Παράλληλα, οι “ερυθρόλευκοι” ζητούν την αποβολή του Αμερικανού παίκτη, συμπληρώνοντας ότι υπήρχαν προειδοποιήσεις από την πλευρά τους για την συμπεριφορά του Αμερικανού κατά την διάρκεια του Game 2, οι οποίες και δεν λήφθηκαν υπόψη.

Στον επίλογο της ανακοίνωσης τονίζεται ότι δεν είναι δυνατόν υπάρχει παρουσία του Αμερικάνου παίκτη στο Game 3, γιατί θα υπάρχει κίνδυνοι για την ασφάλεια της αναμέτρησης.

Crvena #zvezda objavila je fotografiju Lazarevića nakon što ga je, kako klub tvrdi, u hodniku "Arene" napao Naneli. https://t.co/Xgp7r68Nku pic.twitter.com/nYPgCh73wT

Sport Klub (@sportklub) May 19, 2024
Keywords
Τυχαία Θέματα