Πακίτο: “Θέλω ο Λεμπρόν να είναι ο εαυτός του, δεν τον περιορίζω”

Το 100% της απόδοσης του Χουάν Λεμπρόν στο κορτ θέλει να δει να βγαίνει ο Πακίτο Ναβάρο. Ο 35χρονος Ισπανός, νέος αγωνιστικός παρτενέρ του Λεμπρόν τις τελευταίες εβδομάδες, αναφέρθηκε στο εκρηκτικό παιχνίδι, αλλά και την εξίσου ατίθαση προσέγγιση των πραγμάτων από τον συμπατριώτη του.

Οι δυο τους έχουν ήδη ξεκινήσει θετικά την συνύπαρξή τους στο Παγκόσμιο Τουρ, με τον Πακίτο όμως να ξεκαθαρίζει πως οτιδήποτε λιγότερο από τίτλοι και το Νο1 της κατάταξης δεν συνιστά επιτυχία, ειδικά όταν στην εξίσωση βρίσκεται και ο Λεμπρόν.

“Δεν

ξέρω εάν θα δυσκολευτούμε (στη συνεργασία μας) ή όχι. Πιθανόν ναι, θα υπάρξουν δύσκολες στιγμές που θα πρέπει να διαχειριστούμε. Αλλά, σε κάθε περίπτωση, πάντοτε λέω ένα πράγμα. Δώστε μου συμπαίκτες σαν τον Λεμπρόν, θέλω συνέχεια συμπαίκτες με αυτόν τον χαρακτήρα και τη θέληση για νίκη και στο τέλος θα είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι και εγώ στην ίδια βάρκα.

Θα κάνουμε κακή αρχή εάν αφήσετε σε εμένα το πηδάλιο. Ίσως λόγω της ηλικίας μου, προσπαθώ να ηρεμήσω τα πράγματα όταν η κατάσταση δεν πάει καλά. Να φέρω λίγη γαλήνη. Ωστόσο, δεν θέλω να περιορίσω τον “El Lobo”. Αυτό θα ήταν αντιπαραγωγικό. Θέλω να είναι ο εαυτός του, να έχει τον χαρακτήρα του, τη θέληση για νίκη, αυτά που τον έφεραν στην κορυφή του κόσμου.

Θα ήταν πολύ υποκριτικό να πω πως παλεύουμε για την τρίτη ή την τέταρτη θέση ή για να είμαστε στην πρώτη οκτάδα. Με τον Λεμπρόν δεν γίνεται να συμβιβάζεσαι με τέτοιους στόχους. Αναλαμβάνω τις ευθύνες μου. Το ότι ζήτησε από εμένα να συνεργαστώ μαζί του, έγινε με πρόθεση να παλέψουμε για την πρώτη θέση, για να κατακτήσουμε τουρνουά. Θα το παλέψουμε. Δεν έχει σημασία πόσο μακριά θα φτάσουμε, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε.

Όταν παίζεις με συμπαίκτη τον Λεμπρόν, δεν υπάρχει τίποτα άλλο πέρα από το να διεκδικείς νίκες και τίτλους. Πρέπει να τα δίνεις όλα. Ο Λεμπρόν είναι το Νο1 και δεν θα αρκεστεί σε μάχη για τη δεύτερη, την τρίτη ή την τέταρτη θέση. Σε καλεί για να παλέψετε για την πρώτη θέση. Θα το προσπαθήσουμε και θα κάνω ό,τι μπορώ για να τον υποστηρίξω και να ανεβεί εκεί που του αξίζει”, τόνισε ο Πακίτο.

Λεμπρόν και Πακίτο έχουν παίξει ήδη δύο τουρνουά μαζί, φτάνοντας στα προημιτελικά στο Brussels P2 και στα ημιτελικά στο Sevilla P2. Αυτή την εβδομάδα συμμετέχουν στο Asuncion P2 στην Παραγουάη, έχοντας ήδη φτάσει στα ημιτελικά, με τη διοργάνωση να βρίσκεται σε εξέλιξη.

The post Πακίτο: “Θέλω ο Λεμπρόν να είναι ο εαυτός του, δεν τον περιορίζω” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα