Ζβέρεφ: “Χαρούμενος που είμαι ξανά στον τελικό”

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κόντρα στον Αλεχάνδρο Ταβίλο είπε ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ μετά τον πρώτο χρονικά ημιτελικό της Ρώμης. Ο Γερμανός φιναλίστ επικράτησε δύσκολα με 1-6, 7-6(4), 6-2, και επέστρεψε στον τελικό της διοργάνωσης.

“Απλώς κρατιόμουν κοντά στο σκορ στο δεύτερο set. Ανέβασα την ενέργειά μου, η υπομονή που έδειξα ήταν καλή, και απλώς περίμενα. Με ξάφνιασε με το παιχνίδι του στο πρώτο set, όπου δεν έπαιζα καθόλου καλά, ωστόσο υπάρχει εξήγηση γι’ αυτό. Δε μου

έδωσε ρυθμό, και είμαι χαρούμενος που το γύρισα στο tie-break, και έπαιξα έτσι στο τρίτο set.

Αν παίζει όπως παίζει, είναι δύσκολο να είσαι επιθετικός. Είναι δύσκολο να πω απλώς ότι θα βγάλω πιο δυνατά forehand και backhand. Αν μαζεύω μόνο μπάλες είναι σίγουρα δύσκολο να το κάνω.

Το μόνο πράγμα που δεν έκανα καλά στην αρχή ήταν να σερβίρω όπως θα ήθελα. Αυτό ήταν κάτι που νομίζω ότι δε βοηθάει γενικά, ωστόσο τα κατάφερα, και χαίρομαι που βρίσκομαι ξανά στον τελικό. Στο τέλος η νίκη είναι αυτή που μετράει.”

Στον μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής θ’ αντιμετωπίσει τον Νίκολας Τζάρι, που μετά τη νίκη του κόντρα στον Τόμι Πολ με 6-3, 6-7(3), 6-3, πέρασε στον πρώτο ATP Masters 1000 τελικό της καριέρας του.

The post Ζβέρεφ: “Χαρούμενος που είμαι ξανά στον τελικό” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα