Roland Garros: Θα παίξουν στα διπλά τα αδέρφια Τσιτσιπά (pic)

Στα διπλά του επερχόμενου Roland Garros θ’ αγωνιστούν οι Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς, καθώς τα ονόματά τους βρίσκονται μέσα στην entry list της διοργάνωσης. Αυτή θα είναι η 2η συμμετοχή τους στο Major του Παρισιού, αλλά και η 9η συνολικά σε Grand Slam.

Πέρυσι

το ελληνικό δίδυμο ολοκλήρωσε τις προσπάθειές του στον πρώτο γύρο της γαλλικής πρωτεύουσας. Αντιμετώπισαν τους Μαρσέλο Αρεβάλο και Ζαν-Ζουλιάν Ροζέρ, και ηττήθηκαν με 6-3, 3-6, 10-6, μένοντας εκτός συνέχειας.

Παράλληλα, οι TsitsiBros θα παίξουν μαζί για 7ο διαδοχικό Grand Slam, καθώς αγωνίζονται σ’ όλα από το US Open του 2022 και μετά, και στόχος τους είναι να πετύχουν την 4η νίκη τους ως δίδυμο, μετά τις 2 στη Νέα Υόρκη (2018, 2023) και τη μία στη Μελβούρνη (2023).

Roland Garros men’s doubles entry list pic.twitter.com/LETmN3FSmN

— Michal Samulski (@MichalSamulski) May 17, 2024

Φέτος, τ’ αδέρφια Τσιτσιπά έχουν συνεργαστεί 5 φορές σε 5 διαφορετικές διοργανώσεις, και ο απολογισμός τους είναι μία νίκη και τέσσερις ήττες. Ο Στέφανος θ’ αγωνιστεί φυσικά και στα μονά του Παρισιού, και αν δε λείπει κανείς από το Top-8 της παγκόσμιας κατάταξης θα είναι στο No9 του ταμπλό.

The post Roland Garros: Θα παίξουν στα διπλά τα αδέρφια Τσιτσιπά (pic) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα