Ολυμπιακός - Μπαρτζώκας: «Ευλογημένοι που είμαστε στο Final Four - Να σταθούμε πιο τυχεροί από τα δύο προηγούμενα»

20:04 18/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ -που έδωσε και την πρόκριση των Πειραιωτών στα ημιτελικά της Basket League– ενώ αναφέρθηκε στο επερχόμενο Final Four του Βερολίνου.

Ο Ολυμπιακός

έκανε με… κατοστάρα (68-100) το 2-0 στην προημιτελική σειρά των πλέι οφ της Basket League, με την ΑΕΚ και προκρίθηκε στους «4» του πρωταθλήματος. Την ερχόμενη Παρασκευή (24/5, 22:00) όμως, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης στα ημιτελικά της Euroleague, για το Final Four του Βερολίνου.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα στα Άνω Λιόσια: «Ανυπομονούμε, είμαστε ευλογημένοι, παίζουμε για πρώτη φορά στην ιστορία μας για τρίτο σερί φάιναλ φορ. Ελπίζουμε να είμαστε πιο τυχεροί από τις προηγούμενες δύο που χάσαμε με buzzer beater».

«Στο πρώτο παιχνίδι η ΑΕΚ ήταν πολύ καλύτερη και με βάση τη φυσική κατάσταση που είχαν. Αν εξαιρέσουμε το δεύτερο δεκάλεπτο που χαλαρώσαμε και η ΑΕΚ έβαλε 29 πόντους, 12 στον αιφνιδιασμό, είμαι ευχαριστημένος. Γενικά είμαι ευχαριστημένος, έχουμε συγκέντρωση, το πρόβλημά μας στο πρωτάθλημα είναι περισσότερο στο ΣΕΦ. Το ελληνικό πρωτάθλημα έχει ποιότητα, η ΑΕΚ έχει καλούς παίκτες. Σήμερα ήμασταν σοβαροί.

Τώρα έχουμε τέσσερις προπονήσεις μέχρι να φύγουμε για το Βερολίνο. Ανυπομονούμε, είμαστε ευλογημένοι, παίζουμε για πρώτη φορά στην ιστορία μας για τρίτο σερί φάιναλ φορ. Ελπίζουμε να είμαστε πιο τυχεροί από τις προηγούμενες δύο που χάσαμε με buzzer beater».

To άρθρο Ολυμπιακός - Μπαρτζώκας: «Ευλογημένοι που είμαστε στο Final Four - Να σταθούμε πιο τυχεροί από τα δύο προηγούμενα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα