Αντιγόνη Κουλουκάκου: Φοράω μια βέρα, αλλά δεν έχω παντρευτεί ποτέ

19:53 18/5/2024 - Πηγή: NewsIt

«Δεν ήθελα ανέκαθεν να γίνω μανούλα, όχι» ομολογεί η Αντιγόνη Κουλουκάκου.

Για την απόφαση να γίνει για πρώτη φορά μανούλα αλλά και για τον λόγο που δεν έχει προχωρήσει μέχρι σήμερα σε γάμο μίλησε, μέσα σε όλα, η Αντιγόνη Κουλουκάκου όταν συνάντησε ο Τάσος Ιορδανίδης στην εκπομπή “Μπαμπα-δες” της ΕΡΤ το απόγευμα του Σαββάτου (18.05.2024). 

«Δεν ήθελα ανέκαθεν να γίνω μανούλα, όχι. Δεν ήθελα να κάνω παιδιά αλλά δεν ήταν ότι το έλεγα, δεν το είχα σκεφτεί ιδιαίτερα. Δηλαδή τις

φορές που το σκεφτόμουν, γιατί μπορεί να ήμουν με έναν σύντροφο και να ήθελε να πάμε ένα βήμα παραπέρα, εγώ δεν το είχα στα σχέδια μου.

Τώρα, ήρθε όμως κάπως φυσικά γιατί υπάρχει ήδη μια οικογένεια, δυο παιδιά. Η τριβή με αυτά τα δυο παιδιά και η αγάπη του συντρόφου μου προς τα δυο παιδιά του, το πόσο καλός πατέρας είναι και σίγουρα η αγάπη και ο έρωτας ο δικός μου προς εκείνον μού έβαλαν την ιδέα» εξομολογήθηκε πρώτα η ηθοποιός.

«Νομίζω ότι αν δεν τον είχα γνωρίσει, δεν θα ήθελα να κάνω παιδιά. Δεν έλεγα ποτέ πως “θέλω να γίνω μανούλα”, όπως δεν έλεγα ποτέ πως “θέλω να παντρευτώ” και δεν έλεγα ποτέ πως “θα κάνω παιδιά” και και ούτω καθεξής.

Εγώ έλεγα πως “όταν γνωρίσω τον πατέρα του παιδιού μου”, οπότε έτσι έγινε. Γνώρισα κάποιον και θεώρησα ότι είναι ο πατέρας του παιδιού μου ή ότι θα ήθελα να φέρω το δικό του παιδί στον κόσμο».

  

Λίγο μετά, λοιπόν, η Αντιγόνη Κουλουκάκου τόνισε στον συνάδελφό τα εξής: «Κοίταξε, εγώ φοράω μια βέρα, εντάξει, αλλά δεν έχω παντρευτεί ποτέ. Ο πραγματικός λόγος που δεν παντρεύομαι, αν και παντρεμένη με θεωρώ, ο πραγματικός λόγος που δεν πάω στην εκκλησία ή στο δημαρχείο είναι γιατί δεν υπάρχει κάποιος να με πάει».

To άρθρο Αντιγόνη Κουλουκάκου: Φοράω μια βέρα, αλλά δεν έχω παντρευτεί ποτέ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα