Με ποινικό μητρώο φέρεται να είναι ο μοναχός με το ομοφοβικό σχόλιο στον Λάκη Γαβαλά – Τί σχολίασε ο γνωστός στυλίστας

Την αποκάλυψη πως ο ιερέας που ειρωνεύτηκε τον Λάκη Γαβαλά στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», έχει ποινικό μητρώο και μάλιστα για οπλοκατοχή, έκανε ο Ανδρέας Καραγιάννης.

Ο επικεφαλής του εκκλησία online,  μετά το απαράδεκτο περιστατικό κατά του στυλίστα, δήλωσε πως ο εν λόγω μοναχός δεν έχει ουδεμία σχέση με το Άγιο Ορος και πρόκειται

για επισκέπτη μοναχό από την Σερβία, ο οποίος στο παρελθόν «ήταν αντιμέτωπος με κατηγορίες για οπλοκατοχή και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση».

«Είναι απαράδεκτα πράγματα, δεν τηρούν τον μοναχισμό, δεν έχουν καμία σχέση με το ορθόδοξο φρόνημα και το ορθόδοξο πνεύμα. Στο Άγιο Όρος εγκαταβιούν και πολλοί καλεσμένοι ως επισκέπτες μοναχοί, δηλαδή προσκαλούνται από τη Ρουμανία, από σλάβικες χώρες, από Ρωσία.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο, που είναι στη συντροφιά του γέροντα Αθανάσιου, έχει και ποινικό μητρώο. Είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για οπλοκατοχή και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Δεν προχώρησε η υπόθεση αυτή δικαστικά. Είναι ένα πρόσωπο που είναι γνωστό στην Πατριαρχία των Βαλκανίων, δεν θα πω συγκεκριμένα σε ποια για να μην φωτογραφίσω. Πάντως δεν έχει καμία σχέση με το Άγιο Όρος, δεν εκπροσωπεί το Άγιο Όρος. Είμαι πεπεισμένος ότι θα βγει και η ιερά κοινότητα με ανακοίνωσή της να καταδικάσει το γεγονός αυτό» είπε χαρακτηριστικά.

Το επεισόδιο με τον Λάκη Γαβαλά

Το επεισόδιο με τον Λάκη Γαβαλά έγινε χθες σε lounge του αεροδρομίου όπου ο εν λόγω μοναχός ρώτησε τον Γαβαλά με ειρωνικό ύφος αν είναι «άνδρας ή γυναίκα». Ο στυλίστας κατέγραψε με το κινητό του όλη την συνομιλία και του απάντησε… αναλόγως πριν αποχωρήσει από το σημείο.

Μάλιστα, σύμφωνα με δηλώσεις του, θέμα δημιουργήθηκε και στο αεροπλάνο όπου κι εκεί διαπληκτίστηκαν, αφού ο μοναχός τον έβριζε χυδαία. 

«Δεν μπορεί ένας άνθρωπος της Εκκλησίας να με φέρει σε τέτοιο σημείο. Επειδή, λοιπόν, ευκρινώς τα πρόσωπά τους είναι στο βίντεο προκαλώ την Εκκλησία, τη Μονή από την οποία μπορεί να έχουν περάσει γιατί αυτοί είναι απατεώνες, κρυμμένοι με ιμάτια μαύρα. Το λέω και είμαι σίγουρος γι’ αυτό. Επειδή έχω κάνει και φυλακή κτλ. ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί ιερείς που καλύπονται μέσω ιματίων. Εγώ ήθελα να πω στον πιλότο να τους πει να τους βγάλει έξω, να τους πάει αυτόφωρο, γιατί αναστάτωσα τον κόσμο» ανέφερε ο Λάκης Γαβαλάς για το διπλό περιστατικό με τον εν λόγω μοναχό.

Παρών στα περιστατικά ήταν και ο τραγουδιστής, Γιώργος Τσαλίκης που ταξίδευε μαζί με τον στυλίστα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Γιώργος Τσαλίκης (@tsalikisgiorgos)

Διαβάστε επίσης:

Πολ ΜακΚάρτνεϊ: Έγινε στα 82 του ο πρώτος δισεκατομμυριούχος μουσικός στο Ηνωμένο Βασίλειο

Κατερίνα Λέχου: «Ένιωθα ανασφαλής, ίσως για αυτό δεν έκανα παιδιά» (Video)

Λάκης Γαβαλάς: Διαπληκτίστηκε με τους μοναχούς και στο αεροπλάνο – «Με φώναξε π…στη και του τράβηξα το μούσι» (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα