Άκης Μάντζιος για το Άρης – ΠΑΟΚ: «Θέλουμε τη νίκη για εμάς, δεν έχουμε παραπάνω άγχος ή πίεση»

17:54 18/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Διαβάστε τις δηλώσεις του Άκη Μάντζιου ενόψει του μεγάλου ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ, που θα κρίνει το φετινό τίτλο στη Super League.

O Άρης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (19/5, 20:00, Newsit.gr), σε ένα

ντέρμπι που θα κρίνει τον τίτλο του πρωταθλητή στη Super league και ο προπονητής των γηπεδούχων, Άκης Μάντζιος για το τελευταίο παιχνίδι των πλέι οφ.

Ο Άκης Μάντζιος έκανε λόγο για το γόητρο της ομάδας του, όπως πάντα σε ένα τέτοιο ματς με τον αιώνιο αντίπαλο και επεσήμανε ότι οι παίκτες του είναι δεδομένο ότι θα παίξουν για τη νίκη.

«Για εμάς είναι ένα παιχνίδι γοήτρου, στο οποίο θέλουμε τη νίκη. Θέλουμε να νικήσουμε για εμάς, όπως σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια κι όπως γίνεται πάντα στα ντέρμπι μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ. Δεν έχουμε επιπλέον άγχος ή παραπάνω πίεση σε σχέση με άλλα παιχνίδια, στα οποία επίσης θέλουμε τη νίκη», τόνισε αρχικά ο 54χρονος Έλληνας προπονητής μιλώντας στην κάμερα της Nova.

Και προσέθεσε αναφορικά με το κίνητρο που έχει ο ΠΑΟΚ: «Τα παιχνίδια μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ πάντα είναι διαφορετικά. Ο ΠΑΟΚ, πράγματι, έχει ένα μεγάλο κίνητρο, να βγει πρωταθλητής, και είναι σε καλή κατάσταση. Έχει κάνει τρεις νίκες στα τρία τελευταία ντέρμπι που έδωσε στην Τούμπα και σίγουρα οι παίκτες του είναι σε πολύ καλή ψυχολογική διάθεση. Αυτά τα παιχνίδια, ωστόσο, είναι ιδιαίτερα και παίζει ρόλο η μέρα που θα βρεθεί κάθε ομάδα και πόσο θέλει καθεμιά το ματς».

Αναφερόμενος στο πώς κύλισε για τον Άρη η (σχεδόν δίμηνη) διαδικασία των Play Off, δεδομένου πως στο μυαλό όλων υπάρχει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό (Σάββατο 25/5, 20:30 – Πανθεσσαλικό Στάδιο), ο Μάντζιος επεσήμανε: «Είμαστε μέσα στο στόχο μας, σχετικά με το πώς έπρεπε να είμαστε στο φινάλε της σεζόν. Η ομάδα δείχνει ότι είναι σε καλή κατάσταση. Αν εξαιρέσουμε τον Φραν Βέλεθ, δεν έχουμε κάποιον άλλον τραυματία παίκτη. Το πλάνο, δηλαδή, μάς έχει βγει καλά».

Κλείνοντας, ο πρώην τεχνικός του Πανιωνίου και του Αστέρα Τρίπολης μίλησε και για την αλλαγή προπονητή στον Παναθηναϊκό, με τον Χρήστο Κόντη να αναλαμβάνει αντί του Φατίχ Τερίμ, λέγοντας: «Δε νομίζω ότι μπορούν να αλλάξουν πολλά πράγματα στον αντίπαλο. Θα δούμε μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ το κομμάτι του τελικού του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό».

To άρθρο Άκης Μάντζιος για το Άρης – ΠΑΟΚ: «Θέλουμε τη νίκη για εμάς, δεν έχουμε παραπάνω άγχος ή πίεση» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα