Ο Στέφανος Κασσελάκης μπήκε στο εκλογικό της ΝΔ στο Κιλκίς και υπέγραψε καπέλα

17:13 18/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Σε μια συμβολική κίνηση προχώρησε ο Στέφανος Κασσελάκης κατά την διάρκεια της περιοδείας του στο Κιλκίς ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης έστειλε μήνυμα ενότητας προς τη… Νέα Δημοκρατία κατά τη διάρκεια της περιοδείας του

στην πόλη του Κιλκίς.

Συγκεκριμένα βρέθηκε στο εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας στον κεντρικό δρόμο της πόλης, και αφού χαιρέτισε τα τοπικά στελέχη, υπέγραψε καπέλα με το σήμα της Νέας Δημοκρατίας.

Στα καπέλα υπέγραψε το μήνυμα το μήνυμα “ομόνοια στην Ελλάδα μας”.

Στη διάρκεια της περιοδείας του στο Κιλκίς ο κ. Κασσελάκης υπενθύμισε ότι από αυτή την πόλη, πριν ένα χρόνο, είχε δημοσιοποιήσει ένα βίντεο μήνυμα για τον πατριωτισμό της Συμφωνίας των Πρεσπών.

https://www.newsit.gr/wp-content/uploads/2024/05/kasselakis-1.mp4

 

 

«Πριν από ένα χρόνο, εδώ από το Κιλκίς, είχα βγάλει ένα βίντεο μήνυμα σχετικά με τον πατριωτισμό της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Έναν πατριωτισμό, ο οποίος τώρα φαίνεται ξεκάθαρα στη χώρα μας ότι ήταν απολύτως σωστός και τεκμηριωμένος, από τη στιγμή που η ΝΔ έχει ένα μπερδεμένο μήνυμα με πολλές κωλοτούμπες και απλά κρίμα που δεν μπορεί να παραδεχτεί ότι καπηλεύτηκε αυτό το ζήτημα και τώρα πληρώνει την κωλυσιεργία της», τόνισε ο κ. Κασσελάκης.

To άρθρο Ο Στέφανος Κασσελάκης μπήκε στο εκλογικό της ΝΔ στο Κιλκίς και υπέγραψε καπέλα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα