Τάσος Αρνιακός: Μπόλικη αφρικανική σκόνη και άνοδος της θερμοκρασίας με 35άρια!

Τις δικές του προβλέψεις και πληροφορίες μετέφερε ο Τάσος Αρνιακός για τα όσα θα φέρει ο καιρός, στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Ο γνωστός μετεωρολόγος, μίλησε για τις βροχές και τη σκόνη που μας ταλαιπωρούν τις τελευταίες μέρες, τονίζοντας ότι και τα δύο αυτά, είναι χαρακτηριστικά της άνοιξης, εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Από κει και πέρα, μίλησε για τον καιρό σήμερα, Σάββατο 18 Μαΐου,

όπου η κατάσταση με την αφρικανική σκόνη θα συνεχιστεί και θα είναι πιο έντονη στη δυτική και νότια Πελοπόννησο, ενώ λιγότερες θα είναι οι συγκεντρώσεις σε ένα βαθμό στη δυτική Ελλάδα και την Κρήτη.

Θετικά είναι τα νέα για τις βόρειες και ανατολικές περιοχές, όπου λόγω των ανέμων που επικρατούν, δεν υπάρχει αυτή η συγκέντρωση, με αποτέλεσμα να έχουμε και χαμηλότερες θερμοκρασίες.

Τάσος Αρνιακός: Μέχρι πότε θα συνεχιστούν τα φαινόμενα – Αυτές είναι οι θερμοκρασίες!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Τάσος Αρνιακός, σήμερα, θα έχουμε στην Αττική αρκετές νεφώσεις που μπορούν να φέρουν τοπικές βροχές, κάτι που θα συμβεί και σε άλλες περιοχές στην Ελλάδα.

Στις νοτιότερες περιοχές θα έχουμε 28 με 31 βαθμούς και όσο πάμε βορειότερα πέφτει η θερμοκρασία με όπου θα κυμανθεί από 25 μέχρι 29.

Η κατάσταση με την αφρικανική σκόνη θα συνεχιστεί μέχρι και την Τετάρτη, όπου φυσικά οι συγκεντρώσεις θα είναι πολύ μικρότερες και θα δώσουν στον ήλιο τη δυνατότητα να ανεβάσει και άλλο τη θερμοκρασία, φτάνοντας το θερμόμετρο ακόμα και στους 35 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε τα όσα αναφέρει ο Τάσος Αρνιακός:

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τάσος Αρνιακός, Μπόλικη, 35άρια,tasos arniakos, boliki, 35aria