Παναθηναϊκός: Έφυγε Τερίμ και επιστρέφουν οι «ξεχασμένοι»

Ο Φατίχ Τερίμ αποχώρησε και ο Παναθηναϊκός πάει στα δύο τελευταία παιχνίδια της σεζόν με άλλη ψυχολογία και με άλλο σκεπτικό.

Υπήρχαν παίκτες που χάρηκαν με την απόλυσή του. Είναι γνωστό πως ο Τούρκος είχε χάσει εντελώς τα αποδυτήρια. Ούτε κουβέντα δεν αντάλλασσε με κάποιους.

Έκανε κάποιες προσπάθειες ο Τερίμ για να πέσουν οι τόνοι, αλλά απέτυχε. Σε κανένα σημείο δεν κέρδισε την εμπιστοσύνη ορισμένων ποδοσφαιριστών και η ευθύνη του σε

αυτό είναι μεγάλη.

Με την επάνοδο του Χρήστου Κόντη ουσιαστικά επιστρέφει και η λογική του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Πρώτος στόχος να υπάρξει ομόνοια ώστε να έρθουν οι δύο νίκες που θέλουν οι «πράσινοι».

Σε αυτό το πλαίσιο είναι και ορισμένες επιστροφές. Ο τελειωμένος από τον Τερίμ Σένκεφελντ μπαίνει ξανά σε αποστολή όπως και ο Τζούρισιτς. Κανείς τους δεν τα είχε καλά με τον Τούρκο. Το ίδιο θα γινόταν και με τον Αϊτόρ, εάν δεν απουσίαζε αυτό το χρονικό διάστημα για τη γέννηση του παιδιού του.

Γυρνάει και ο Βέρμπιτς, ενώ αλλαγές θα δούμε και στην ενδεκάδα. Η μία εξ αυτών έχει να κάνει με τον Γερεμέγεφ. Είναι αρκετά πιθανό ο Σουηδός να πάρει φανέλα βασικού από τη στιγμή που ο Ιωαννίδης δεν είναι διαθέσιμος λόγω τραυματισμού. Ίσως έχει και μία μίνι έκπληξη ο Παναθηναϊκός στο αρχικό σχήμα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (20:00, CS3).

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα