Λαμία: Όλα στον αέρα

Τη χρονιά που πήγε η Λαμία για πρώτη φορά στην ιστορία της στα πλέι οφ της Super League 1, οι παίκτες της λίγο έλειψε να κάνουν απεργία.

Εδώ και καιρό το καράβι πάει στον αυτόματο και ουδείς γνωρίζει ποια θα είναι η κατάληξη. Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου από τη στιγμή που πήρε τον δήμο, έχει αφήσει την ομάδα.

Τα άτομα που έχει αφήσει στα πόδια του,

ουδέποτε ήταν ικανά από μόνα τους να τα φέρουν βόλτα. Ήταν ούτως ή άλλως ο πρώτος που τους την έλεγε στις στραβές. Με ορισμένους έχουν οι συγκρούσεις μόνο λίγες δεν ήταν στο παρελθόν.

Ωστόσο, το θέμα είναι το αύριο. Μετά από μία καθόλα πετυχημένη σεζόν τι θα κάνει η Λαμία; Αυτή είναι η απορία πολλών, καθώς όλα είναι στον αέρα!

Το Sportime.gr αποκάλυψε τις πρώτες επαφές του Λεωνίδα Βόκολου με τους διοικούντες. Προς το παρόν παραμένει ένα εμπόδιο οικονομικής φύσης. Θα το ξεπεράσουν οι δύο πλευρές ή θα αποχωρήσει ο Έλληνας τεχνικός;

Την ίδια ώρα οι «κυανόλευκοι» δεν πήραν έναν επιθετικό μέσα στη χρονιά όταν έφυγαν Καρλίτος, Λόνγκο και Ακούνια. Έκλεισε στην ΑΕΚ ο Τσιλούλης, δεν ανανεώνει ο Κοσέλεφ, ενώ ακόμη και ο Σλίβκα φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να συνεχίσει.

Ο Νούνιες, που έχει συμβόλαιο, το ψάχνει για αλλού, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος θεωρεί πως ο κύκλος του έκλεισε, ενώ σειρήνες υπάρχουν ακόμη και για τους Μάλτσι και Αμαράλ. Αλήθεια, πλάνο για την επόμενη ημέρα έχουν οι Φθιώτες;

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα