Αποσύρθηκε πρώην παίκτης του Ολυμπιακού – «Ήταν η ομάδα της καρδιάς μου»

Την απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση ανακοίνωσε ο πολύπειρος μέσος, Γιώργος Κατσικογιάννης, ο οποίος άρχισε την επαγγελματική πορεία του από τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά:

«Από μικρό παιδάκι, απ όταν άρχισα να περπατάω και μετά,θυμάμαι τον εαυτό μου με μία μπάλα στα πόδια μέσα σ ένα γήπεδο… Θυμάμαι τον εαυτό μου μέσα σε αποδυτήρια, λόγω και της δουλειάς του πατέρα μου (επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και αργότερα προπονητής). Στα

15 μου έκανα το πρώτο μου δελτίο στην ομάδα της καρδιάς μου τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και ύστερα από πολύ δουλειά στα 17 μου υπέγραψα το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο, και κατάφερα να παίξω στη πρώτη ομάδα!

Ύστερα λοιπόν από 19 χρόνια καριέρας στο ποδόσφαιρο και μετά από πολύ σκέψη, ήρθε αυτή η πολύ δύσκολη στιγμή να αποσυρθώ από την ενεργό δράση… Είμαι ευλογημένος από τη Παναγία και το Θεό που κατάφερα να παίξω συμπαίκτης με ποδοσφαιριστές τους οποίους τους μάζευα στα χαρτάκια και τους είχα αφίσα στο δωμάτιό μου, και έφτασα να μοιράζομαι τα ίδια αποδυτήρια μαζί τους!

Ευλογημένος που συνεργάστηκα με τεράστιους προπονητές! Ευχαριστώ όλους τους προέδρους και τις διοικήσεις όλων των ομάδων που συνεργάστηκα (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ, ΟΦΗ, ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ, ΙΩΝΙΚΟ, ΑΙΓΑΛΕΩ, ΜΑΡΚΟ, ΑΣΤΕΡΑ ΒΑΡΗΣ, ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ)

Ευχαριστώ τους γυμναστές, φυσιοθεραπευτές, γιατρούς, φροντιστές και τους συμπαίκτες μου που όλα αυτά τα χρόνια μοιραστήκαμε τα ίδια αποδυτήρια και που μόνο εμείς ξέραμε τι περνούσαμε εκεί μέσα και να τους ζητήσω συγγνώμη για κάποιες φορές που ξέφευγα και να ξέρουν ότι δε το έκανα για να τους προσβάλλω αλλά πάντα έβαζα για καλό το συμφέρον της ομάδας!

Για τέλος ένα ευχαριστώ στους ήρωες μου… Τους γονείς μου, που πάντα ήταν δίπλα μου σε όλα από μικρό παιδάκι που ξεκίνησα αυτό το ταξίδι στο Ρέντη και στο Λιάκι μου, τη γυναίκα μου που τόσα χρόνια μπόρεσε να με ανεχτεί και να μου δείχνει κατανόηση όταν εγώ έφερνα όλα τα προβλήματα του ποδοσφαίρου στο σπίτι.

Το σίγουρο είναι ότι θα υπηρετώ το χώρο του ποδοσφαίρου από άλλο πόστο πλέον».

Keywords
Τυχαία Θέματα