Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Σφαγή Ρένου και Σίμου μετά την αποφυλάκιση

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ανατρεπτικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών» η οποία προβάλλεται από τον Alpha, έχοντας καταφέρει να κάνει αισθητή την… παρουσία της στην τηλεθέαση.

Το δυνατό project του καναλιού αποτελεί ένα από τα πιο… ισχυρά χαρτιά της φετινής σεζόν στην prime time ζώνη, ενώ όσα περιμένουμε στη συνέχεια μεγαλώνουν ακόμα περισσότερο την αγωνία!

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια:
Σφαγή Ρένου και Σίμου μετά την αποφυλάκιση

Στα επόμενα επεισόδια της καθηλωτικής σειράς του ALPHA, ο Σίμος και ο Ρένος θα είναι αυτοί που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις που έρχονται.

Πιο συγκεκριμένα, η αποφυλάκιση του Ρένου και η επιστροφή του στο σπίτι του αλλάζει τα δεδομένα για την οικογένεια Γιαννόπουλου καθώς θα πρέπει να βρουν πού θα μείνει η Γεωργία με το μωρό της.

Ο Σίμος όμως αρνείται να του μιλήσει, ο Ρένος θυμώνει και είναι έτοιμος να προβεί σε αποκαλύψεις.

Την ίδια ώρα, ο Λεβί συγκλονίζει τον Σίμο με τις αποκαλύψεις του. Είναι έτοιμος ο Σίμος να δεχτεί την τραγική αλήθεια για τη Βικτώρια και την πλεκτάνη, που άλλαξε τις ζωές όλων τους ή θα εξακολουθεί να τη θεωρεί το μεγάλο θύμα αυτής της ιστορίας;

Τέλος, η Βικτώρια μπορεί να απέδρασε από τη φυλακή, αλλά είναι εγκλωβισμένη στο κρησφύγετο της καθώς κάθε κίνηση του Δημοσθένη παρακολουθείται πια από τους συναδέλφους του.

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο της σειράς του ALPHA που θα προβληθεί τη Δευτέρα στις 20:00:

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά «ο Παράδεισος των Κυριών» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ο Παράδεισος των Κυριών: Απεγνωσμένη η Αμαλία- Σίγουρη η θανατική καταδίκη

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Ρένος αποκαλύπτει όλα τα εγκλήματα στην Αμαλία

Ο Παράδεισος των Κυριών: Τέλος Δωροθέα – Μάρκος

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σφαγή Ρένου, Σίμου,sfagi renou, simou