Λαμία: Αυτός τους έχει τρελάνει

00:27 5/5/2024 - Πηγή: Sportime

Η χρονιά που κλείνει θα είναι αξέχαστη στη Λαμία. Εκεί που είχε συνηθίσει να έχει άγχος για την παραμονή, έφτασε να παίζει στα πλέι οφ της Super League 1 για πρώτη φορά.

Έπαιξε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και ανέδειξε νέους πρωταγωνιστές. Ένας εξ αυτών είναι ο Βασίλης Κοντονίκος! Καιρό μιλούσαν για εκείνον αυτοί που τον γνώριζαν. Ωστόσο, σταδιακά αρχίζουν να αποκτούν άποψη και άλλοι.

Μπορεί να μην είναι ανάλογης

εμβέλειας με τον ομόσταβλό του, Γιάννη Κωνσταντέλια, αλλά φέτος «γράφει» μια σεζόν όντας βασικός σε Εθνική Νέων, με νέο συμβόλαιο και ματς στην πρώτη κατηγορία με την Λαμία. Οι βάσεις για την επόμενη μέρα έχουν μπει και ο 19χρονος εξτρέμ ήρθε για να μείνει!

Ήδη έχει αποκτήσει θαυμαστές ο νεαρός και πάνω απ’ όλους είναι οι άνθρωποι της ίδιας της ομάδας του. Τις αδυναμίες δεν είναι εύκολο να τις κρύψεις. Στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας θεωρούν πως πέτυχαν διάνα.

Στήριξη και διαχείριση, αυτές είναι τώρα οι κομβικές λέξεις για την επόμενη ημέρα. Στη Λαμία έχουν την πρόθεση να το κάνουν και ο μικρός δείχνει πως έχει διάθεση να βάλει το κεφάλι κάτω και να δουλέψει.

Έτσι μετά την πώληση Καρλίτος υπάρχει η προοπτική στο μέλλον να έρθουν χρήματα και από αλλού. Και αυτό σε μία ομάδα που δεν ήξερε έως τώρα να πουλάει.

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα