e-Sportime (18/5): Με αυτή την κοιλιά θα το πάρει – Κατεβάστε την ηλεκτρονική εφημερίδα

e-Sportime (18/5): Σε 2 εβδομάδες θα αγωνιστεί ως βασικός στον τελικό του Champions League. Κι όμως, ο Νίκλας Ζίλε έχει κάνει… μπάκα!

Άντρας με κοιλίτσα, σαν καραμελίτσα, άντρα χωρίς κοιλιά, σπίτι χωρίς μπαλκόνι και άλλα τέτοια πολλά έχει σκαρφιστεί ο θυμόσοφος λαός για να απενοχοποιήσει την κοιλιά στον άντρα.

Ο Νίκλας Ζίλε δίνει ελπίδα σε όλους τους παχουλοκομψούς του κόσμου, ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο. Ούτε καν το να παίξεις τελικό Champions League όντας υπέρβαρος.

Νίκλας Ζίλε, σ’ευχαριστούμε, εμείς οι ταπεινοί άνδρες της καθημερινότητας!

Και όπως έλεγε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος με το εμβληματικό «μ’αυτό το μαλλί σας…», έτσι και ο αμυντικός της Ντόρτμουντ μπορεί να βροντοφωνάζει κόντρα στο φαβορί, Ρεάλ Μαδρίτης, «μ’αυτή την κοιλιά το πήρα».

e-Sportime (18/5) – Η απόλυση Τερίμ και το προφίλ του Αλμέιδα

Μπόλικες οι ειδήσεις και στα καθιερωμένα παρασκήνια που έχουμε στην ηλεκτρονική έκδοση κάθε Σαββατοκύριακο.

Οι 7+1 παίκτες που θα απελευθερωθούν μετά τη φυγή του ΤερίμΗ αυτοκριτική που πρέπει να γίνει από τον ΑλμέιδαΟ Σιώπης που άντεξε στη Τσάμπιονσιπ, αλλά… τρώγεται για άλλες περιπέτειεςΟ κίνδυνος του να μην υπάρξει ανανέωση του Μασούρα στον Ολυμπιακό

Μη χάσετε επίσης, BIG-5, στοιχηματικές επιλογές για όλα τα γούστα από τον ΧΟΣΕ, αλλά και μία σελίδα για το αθηναϊκό ποδόσφαιρο.

Κατεβάστε την e-Sportime (18/5/2024) μέσω Mailchimp ΕΔΩ

Αν δεν έχετε κάνει ακόμα εγγραφή στην υπηρεσία μπορείτε πολύ απλά προσθέτοντας το e-mail σας.

Sportime Team για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα