Γκραν Κανάρια-Ρεάλ Μαδρίτης 71-73: Αγχωτική νίκη-πρόκριση και τώρα… Ολυμπιακός

Η «Βασίλισσα» αν και έκανε τα εύκολα… δύσκολα, εν τέλει πήρε τη δεύτερη νίκη της κόντρα στην Γκραν Κανάρια, σε ισάριθμα ματς και μαζί την πρόκριση για τα ημιτελικά της ACB.

Το σύνολο του Τσους Ματέο ήλεγξε εξ’ αρχής τον ρυθμό και πήρε το προβάδισμα της αναμέτρησης που την οδήγησε στο +10 με τη λήξη του ημιχρόνου (43-33). Στη συνέχεια, η Γκραν Κανάρια έβγαλε αντίδραση και με μια εξαιρετική για ίδια τρίτη περίοδο με επιμέρους σκορ 25-17 κατάφερε να πλησιάσει σε απόσταση… αναπνοής (58-60). Στο τελευταίο και κρίσιμο δεκάλεπτο, οι «blancos»

προσπάθησαν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και να ανακτήσουν τα ηνία του αγώνα, όμως η Γκραν Κανάρια δεν παραδόθηκε εύκολα και τους δυσκόλεψε μέχρι τέλους. Οι γηπεδούχοι μάλιστα είχαν την τελευταία κατοχή του αγώνα στα χέρια τους, όμως αστόχησαν και έτσι η Ρεάλ πήρε τη νίκη και μαζί την πρόκριση για τα ημιτελικά της ACB.

Κορυφαίος για τους «Μερένχες» ήταν ο Ταβάρες με 13 πόντους και οχτώ ριμπάουντ, ενώ σε αρκετά καλή βραδιά βρέθηκαν και οι διψήφιοι Μούσα (12), Γιουλ (11) και Καμπάτσο (10). Επιπλέον, άξια αναφοράς είναι η κανονική συμμετοχή στο παιχνίδι του Ρούντι Φερνάντεθ, ο οποίος είχε αποχωρήσει με τραυματισμό στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στην Μαδρίτη.

Τα δεκάλεπτα: 18-25, 15-18, 25-17, 13-13

Keywords
Τυχαία Θέματα