Πανιώνιος: Ο Λυκογιάννης αναφέρθηκε στην πίεση του Final 4

Ο Έλληνας κόουτς δήλωσε πως ο στόχος της ομάδας της Νέας Σμύρνης είναι η άνοδος στη μεγάλη κατηγορία. Παράλληλα, συμπλήρωσε πως οι «κυανέρυθροι» έχουν υπηρετήσει το πλάνο του εξαιρετικά, κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν.

Αναλυτικά, ο Λυκογιάννης δήλωσε αρχικά: «Περιμέναμε αρκετό διάστημα για το Final 4, έχουμε μπει στις τελευταίες ημέρες της προετοιμασίας και θα είμαστε έτοιμοι. Υπάρχει πίεση σίγουρα, γιατί στόχος του Πανιωνίου ήταν εξ αρχής η άνοδος. Ωστόσο, θεωρώ πως έχουμε την εμπειρία και την ποιότητα να διαχειριστούμε πνευματικά αυτή

την κατάσταση και να παρουσιαστούμε όπως πρέπει. Έχουμε φτάσει στο τέλος της διαδρομής πλέον, έχουμε μπροστά μας το Final 4 και πιστεύω πως θα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες που υπάρχουν και θα πετύχουμε τον στόχο μας, που είναι η άνοδος στην Basket League. Υπάρχει η ιδιαιτερότητα στο ζευγάρι μας με τον Μίλωνα πως οι δύο ομάδες προέρχονται από την ίδια συνοικία των Αθηνών, αλλά δεν παίζει κάποιον ρόλο».

Στη συνέχεια, ο Έλληνας κόουτς συμπλήρωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο Φάνης Χριστοδούλου έχει ενεργοποιηθεί από πέρσι, είναι δίπλα μας, βοηθά πολύ την ομάδα και σίγουρα θέλει κι αυτός να δει τον Πανιώνιο και πάλι στη μεγάλη κατηγορία. Νομίζω πως έχουμε υπηρετήσει σωστά το πλάνο μέχρι τώρα, ήμασταν πάνω από τα 3/4 της περιόδου στην πρώτη θέση, παρά τις δυσκολίες και τους τραυματισμούς. Τώρα ανυπομονούμε για το Final 4. Εύχομαι να γίνει ένα καλό τουρνουά, με όμορφα παιχνίδια και θέαμα και να επικρατήσουν οι καλύτερες ομάδες».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πανιώνιος, Λυκογιάννης, Final 4,panionios, lykogiannis, Final 4