Γερεμέγεφ: «Η έλευση του Κόντη θα φέρει…»

Δηλώσεις εν όψει του ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (19/05, 20:00) για την τελευταία αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League έκανε ο του Αλεξάντερ Γερεμέγεφ. Σε αυτές στάθηκε στην έλευση του Κόντη και τη σημασία του ματς απέναντι στους Πειραιώτες, όπως και

στον τελικό κόντρα στον Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι μια σκληρή περίοδο αυτή που διανύουμε τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά νομίζω πως ο στόχος παραμένει ο ίδιος. Πρέπει να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό και μετά έχουμε τον τελικό Κυπέλλου. Τώρα έχουμε νέο προπονητή, θα τον συναντήσουμε τώρα (σ.σ. Παρασκευή), αλλά τον γνωρίζουμε φυσικά. Νομίζω πως τίποτα στην πραγματικότητα δεν έχει αλλάξει στο μυαλό των παικτών, μιλήσαμε μεταξύ μας και ξέρουμε πως αυτοί οι δύο αγώνες, είναι δύο τελικοί. Και ανυπομονούμε γι’ αυτά τα ματς».

Τι θα φέρει η έλευση του Χρήστου Κόντη στην ομάδα;

«Όταν ήταν εδώ την τελευταία φορά δουλέψαμε πολύ μαζί. Ήταν αυτός που έμενε και μας βοηθούσε στα τελειώματα των φάσεων και στην έξτρα προπόνηση. Ξέρω τι του αρέσει και γνωρίζω πως του αρέσουν οι παίκτες που δουλεύουν σκληρά. Θα δούμε το τακτικό πλάνο του, αν θα είναι παρεμφερές με αυτό του κ. Γιοβάνοβιτς ή όχι. Αλλά νομίζω πως η έλευση του θα φέρει νέα ενέργεια στην ομάδα και πρέπει να κερδίσουμε τα επόμενα δύο παιχνίδια».

Keywords
Τυχαία Θέματα