Μπράιτον: Αποχωρεί ο Ντε Τσέρμπι

Ο Ιταλός τεχνικός πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από το Amex και να προχωρήσει στο επόμενο κεφάλαιο της καριέρας του. Το αυριανό παιχνίδι απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (19/5, 18.00) θα είναι το τελευταίο του στον πάγκο των “γλάρων“.

BREAKING: Roberto de Zerbi leaves Brighton at the end of the season, decision made.

His final game will be tomorrow

vs Man United then de Zerbi will be available for new chapter. pic.twitter.com/Xjr2zsbLHh

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) May 18, 2024

Ο Ντε Τσέρμπι ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Μπράιτον τον Σεπτέμβριο του 2022, μετά την αγορά του Γκρέιαμ Πότερ από την Τσέλσι. Στην θητεία του, οι “γλάροι” παρουσίασαν ένα πολύ επιθετικό, πολύ ελκυστικό ποδόσφαιρο, που τους οδήγησε στην έξοδο στην Ευρώπη για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Οι δηλώσεις του Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι όπου ανακοινώνει την αποχώρησή του:

“Είμαι πολύ λυπημένος που φεύγω από την Μπράιτον, αλλά είμαι πολύ περήφανος για όσα πέτυχαν οι παίκτες και το επιτελείο μου με την υποστήριξη όλων στον σύλλογο και των καταπληκτικών οπαδών μας τις δύο προηγούμενες ιστορικές σεζόν.

Συμφωνήσαμε να τελειώσουμε τον χρόνο μου στη Μπράιτον, ώστε ο σύλλογος και εγώ να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με τον τρόπο που ταιριάζει στον καθένα μας καλύτερα, ακολουθώντας τις ιδέες, τη δουλειά και τις ανθρώπινες αξίες μας.

Έχω απολαύσει μια έντονη και γεμάτη προκλήσεις διετία που εργάζομαι στην Premier League, καθώς αγωνίστηκα σε τέσσερις μεγάλες διοργανώσεις αυτή τη σεζόν. Το να φύγω τώρα μου παρέχει χρόνο για να κάνω ένα διάλειμμα πριν αποφασίσω για τα μελλοντικά μου σχέδια”.

Keywords
Τυχαία Θέματα