Ντόρτμουντ: Το συγκινητικό “ευχαριστώ” προς τον Ρόις (video)

Η αναμέτρηση της Ντόρτμουντ με την Ντάρμσταντ έχει αποκτήσει ιστορικό χαρακτήρα, μιας και αποτελεί τον τελευταίο αγώνα του Μάρκο Ρόις με την φανέλα των Βεστφαλών. Ένας αγώνας που σίγουρα θα μας χάριζε πολύ συγκινητικές στιγμές.

DANKE, MARCO!#BVBSVD pic.twitter.com/styASVT4gg

— Borussia Dortmund (@BVB) May 18, 2024

Και αυτό γιατί το κοινό των κιτρινόμαυρων έδειξε πως ξέρει να αναγνωρίζει τις αξίες και τίμησε τον εμβληματικό αρχηγό μέσα από ένα εντυπωσιακό κορεό

που έκανε την εμφάνισή του στο “Κίτρινο Τείχος” και το οποίο σχημάτιζε τη φράση “Ευχαριστώ Μάρκο” αλλά και το νούμερο στη φανέλα του (11).

Τι έκανε ο Μάρκο Ρόις μετά από αυτό; Αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα την διαφορά.

Αφού έδωσε την ασίστ για το 1-0 του Μάατσεν, πέτυχε ένα υπέροχο γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Αμέσως μετά ακολούθησε πανδαιμόνιο, με τους οπαδούς της Ντόρτμουντ να αποθεώνουν τον αρχηγό τους.

Φυσικά, το καλύτερο το κρατούσαν για το τέλος. Στο 81′, ο Ρόις αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο, για να περάσει στην θέση του ο Μουκόκο. Ολόκληρο το γήπεδο ξεκίνησε να τον χειροκροτεί, με τους συμπαίκτες του να μπαίνουν σε μια γραμμή για να του κάνουν pasillo. Πραγματικά ανατριχιαστικές στιγμές.

Keywords
Τυχαία Θέματα